×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Maksuehdot

  Haluamme, että voit tehdä ostoksesi meillä turvallisesti. Siksi tarjoamme vain hyväksi koettuja ja turvallisia maksamisvaihtoehtoja. Petosten ehkäisemiseksi laskulla ja osamaksulla maksettaessa toimitus lähetetään aina väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. HUOM! Kaikki petosepäilyt ilmoitetaan poliisille.


  Maksuvaihtoehdot

  Voit valita seuraavista maksuvaihtoehdoista:

  Maksaminen kortilla

  Meillä voit maksaa kaikilla eurooppalaisilla VISA- ja Mastercard-korteilla. Kortilla maksaessasi ilmoitat kortin numeron, viimeisen voimassaolopäiväyksen ja kortin takaa löytyvän turvanumeron (CVC).

  Suoraveloitus verkkopankista

  Kirjaudut verkkopankkiisi ja suoritat maksun välittömästi. Voit käyttää Nordean, Aktian, Osuuspankin tai Danske Bankin verkkopankkeja.

  Maksaminen postiennakolla

  Maksat tilauksesi, kun noudat paketin noutopisteellä. Hyväksytyt maksutavat riippuvat noutopisteestä. Huomio, että postiennakosta veloitetaan lisämaksu 4,90 €. 


  Maksaminen laskulla

  Jos et halua maksaa heti kortilla tai verkkopankin kautta, voit valita laskun maksutavaksi. Laskuoston yhteydessä pidätämme oikeuden tarkistaa luottotietosi Qliron kautta. Henkilötietojesi antaminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkistaminen on välttämätöntä, jotta voimme myöntää sinulle toivomasi luoton.

  Yksityishenkilöiden laskut tulee maksaa 14 päivän sisällä ja yrityslaskut 21 päivän sisällä laskettuna siitä päivästä, kun tilaus on lähetetty varastostamme. Lasku päivätään ja lähetetään sinulle kirjeenä tai sähköpostina riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta. Lasku tulee maksaa pankkisiirtona. Huomioi, että veloitamme myös laskutusmaksun 2,87 € yksityishenkilöiltä ja 2,87 € yrityksiltä.

  Lisätietoja Qliro Laskusta ja täydelliset laskutusehdot löydät täältä.

  Qliro Tili ja Qliro Osamaksu

  Qliro Osamaksun ja Qliro Tilin avulla maksat juuri sinulle sopivalla tavalla. Ostosi kerätään kuukausilaskulle, joka lähetetään sinulle kuukauden puolessa välissä ja maksetaan kuukauden lopussa. Valitessasi Qliro Tilin päätät itse kuukausittain maksamasi summan (kuitenkin vähintään 9,00 € tai 1/24-osa jäljellä olevasta velastasi).

  Qliro Osamaksulla valitset ostollesi kiinteän maksusuunnitelman. Voit tällä hetkellä valita 6, 12 tai 36 kuukauden osamaksuvaihtoehdon.

  Esimerkki 1 000 EUR ostolle:

  Maksuehto 6 kk 12 kk 36 kk
  Luoton määrä (esimerkki)  1000 € 1000 € 1000 €
  Käsittelymaksu 4,99 € 4,99 € 4,99 €
  Ilmoitusmaksu 0 € 0 € 0 €
  Lainakorko 14,95 % 14,95 % 14,95 %
  Todellinen vuosikorko  18,02 % 17,11 % 16,42 %
  Osamaksuerä 175 € 91 € 35 €
  Maksettava kokonaismäärä 1050 € 1088 € 1253 €

  Lue lisää Qliro Tilin ja –Osamaksun ehdoista ja hinnoista täältä.

  Qliro Kampanja

  Yksityishenkilönä voit myös pidentää maksuaikaasi kun Qliro tarjoaa ajoittain 'osta nyt, maksa myöhemmin'-kampanjoita. Esim. ”Osta nyt, maksa helmikuussa”. Nämä ostot kerätään kuukausilaskulle ja lähetetään sinulle ko. kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on ko. kuukauden lopussa.

  Maksat vain 4,99 € käsittelymaksua per osto, 0 % korko, 0 € laskutusmaksu.

  Lue lisää Qliro Tilin ja -Osamaksun ehdoista ja hinnoista täältä.