×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
    palautukset
  • Hintatakuu
  • Bonustuotteita

Sections

×

    Tietosuojakäytäntö

    Tietoja siitä, miten Fitnesstukku käsittelee henkilötietojasi

    Fitnesstukku suojaa yksityisyyttäsi. Se tarkoittaa sitä, että olemme esimerkiksi avoimia siitä, mitä teemme henkilötiedoillasi, emme myy henkilötietojasi muille yrityksille ja noudatamme tietosuojaan liittyviä lakeja.

    Alla on kuvattu, miten käsittelemme henkilötietojasi, mitä oikeuksia sinulla on, mitä sinun tulee tehdä, jos sinulla on kysyttävää jne. Voit napauttaa tarkkoja tietoja alempana lukeaksesi lisää siitä, mitkä ehdot koskevat sinua asiakkaana sekä myös klubin jäsenenä.

    Kuka on henkilötiedoista vastaava?

    Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, yritystunnus 556564-4258, (Fitnesstukku) on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

    Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

    Käsitellyt henkilötiedot riippuvat siitä, oletko asiakas tai myös asiakasklubin jäsen. Katso tarkemmat tiedot alla.

    Mihin käyttötarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään?

    Käsittelemme henkilötietojasi eri tarkoituksiin, katso tarkempia tietoja alempaa. Klubin jäsenenä sinun on tärkeää ymmärtää, että Fitnesstukku käsittelee mm. ostohistoriaasi ja haku- ja käyttökäyttäytymistäsi verkkosivulla suositellakseen muita tuotteita, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut, sekä kohdistaakseen henkilökohtaisia tarjouksia sinulle.

    Mitä oikeuksia sinulla on ja mitä voit tehdä?

    Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä. Ota yhteyttä Fitnesstukkuun tämän sähköpostiosoitteen kautta: gdpr@gymgrossisten.com. Lue alta lisää oikeuksistasi.

    Oikeus pääsyyn

    Sinulla on oikeus saada vahvistus, jos käsittelemme henkilötietojasi, ja tällöin saada tietyt tiedot, esim. miksi käsittelemme tietoja ja miten pitkään säästämme niitä. Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilötiedoistasi.

    Oikeus korjata tietoja

    Sinulla on oikeus saada epätäydelliset ja väärät tietosi korjatuksi.

    Oikeus poistaa ja rajoittaa tietoja

    Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuksi, esim. jos käsittelystä puuttuu laillinen peruste tai emme enää tarvitse henkilötietojasi. Tietyillä edellytyksillä sinulla voi olla oikeus vaatia, että rajoitamme käsittelyä tietojesi tallentamiseksi tai emme käytä niitä muulla tapaa, esim. jos emme enää tarvitse tietojasi, mutta sinä tarvitset niitä oikeutesi vaatimiksesi oikeusistuimessa.

    Oikeus kieltäytymiseen

    Koska käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus kieltäytyä niiden käyttämisestä tähän tarkoitukseen. Tällöin lopetamme suoramarkkinoinnin. Sinulla on myös oikeus kieltäytyä käsittelystä, joka tapahtuu oikeutetun edun tukemana. Tarkemmat tiedot alla kertovat, mitä oikeutetut edut ovat.

    Oikeus tietojen siirtämiseen

    Kun käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen solmimistarkoituksessa tai suostumuksesi tuella, sinulla on oikeus ns. tietojen siirtämiseen. Se tarkoittaa, että voit saada henkilötietosi koostetussa ja koneluettavassa muodossa niin, että voit siirtää henkilötietosi. Ero tietojen pääsyyn verrattuna on siinä, että nämä ovat vain tietoja, jotka olet itse antanut meille.

    Mitä tehdä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tehdä valituksen?

    Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse gdpr@gymgrossisten.com, osoitteella Installatörvägen 21 461 37 Trollhättan, Sweden tai puhelimitse 07 532 51 270. Voit myös lähettää kysymyksesi suoraan tietosuojavastaavallemme sähköpostitse osoitteeseen dpo@gymgrossisten.com.

    Sinulla on myös aina oikeus tehdä valitus tai ilmoitus sovellettujen tietosuojasääntöjen rikkomisesta Tietosuojavaltuutetun toimistoon

    Mitä tapahtuu, jos muutamme henkilötietojemme käsittelyä?

    Jos aloitamme esim. käsitellä henkilötietojasi uuteen käyttötarkoitukseen, kerätä lisää tietoja tai jakaa tietojasi uuden yrityksen kanssa, ilmoitamme tästä sinulle. Uusin versio tiedoista löytyy julkaistuna osoitteessa www.fitnesstukku.fi.

    Miten käytämme evästeitä?

    Jos haluat tietää lisää evästeiden käytöstä verkkosivullamme, lue lisää tästä.

    Tarkempia tietoja kaikille asiakkaille

    Tässä alla on tietoja henkilötietojesi käsittelystä. Fitnesstukun yleiset ehdot löytyvät tästä.

    Minkä tyyppisiä henkilötietojasi käsittelemme?

    Käsittelemämme tiedot ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, sukupuoli, syntymäpäivä, matkapuhelinnumero, ostohistoria, asiakassegmentti, tuotevalinta, haku- ja käyttö verkkosivuiltamme, asiakasnumero, tilausnumero, IP-osoite sekä kommunikointi meidän kanssamme.

    Mihin käyttötarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään? Mikä laillinen peruste on olemassa henkilötietojesi käsittelyyn?

    Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme ostojasi verkkosivullamme, joihin kuuluvat tilaustesi, palautustesi sekä reklamaatiodesi käsittely.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

    Käytämme henkilötietojasi lähettääksesi sinulle ilmoituksia toimituksen tilasta tai ongelmista tilattujen tuotteiden toimituksessa.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

    Käytämme henkilötietojasi maksujesi käsittelyyn.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

    Haluamme tarjota eri maksuvaihtoehtoja ja teemme analyysin siitä, mitkä maksuvaihtoehdot ovat käytettävissäsi, sekä selvittää ostohistoriasi ja tarkastaa luottotietosi.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

    Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme asiakaspalvelumme kautta, sähköpostilla, chat-toimintomme kautta, puhelimitse ja sosiaalisen median kautta lähettämiäsi pyyntöjä.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

    Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme takuuasioita sekä valituksia tuotteisiin liittyen.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

    Käytämme henkilötietojasi tunnistaaksemme sinut ja vahvistaaksemme, että olet lain vaatimuksen mukaisesti täysi-ikäinen tehdessäsi ostoksia verkkosivultamme.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: oikeudellinen velvoite

    Käytämme henkilötietojasi vahvistaaksemme osoitteesi ulkoisille kumppaneille.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: edunvertailu

    Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä ja tarjouksia.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: edunvertailu

    Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lakien, tuomioistuinten ja viranomaispäätösten määräykset.
    Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: oikeudellinen velvoite

    Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

    Velvollisuuksiemme täyttämiseksi ostoksesi aikana ja sen jälkeen: kolme (3) vuotta viimeisimmästä ostoksestasi.

    Markkinointiin ja asiakaspalveluyhteyteen perustuen, joka perustuu edunvertailuun: kaksitoista (12) kuukautta viimeisistä ostostasi.

    Kirjanpitoon: seitsemän (7) vuotta ja nykyinen vuosi lain mukaan.

    Tietoja tallennetaan oikeudellisia velvollisuuksia varten niin kauan kuin on tarpeen sovelletun lainsäädännön mukaan.

    Henkilötietojasi ei säilytetä koskaan pidempään kuin mihin lainsäädäntö oikeuttaa.

    Mistä henkilötiedot noudetaan?

    Keräämme henkilötiedot suoraan sinulta, kun teet oston, otat meihin yhteyttä jne.

    Onko henkilötietojen luovuttaminen vapaaehtoista?

    Kaikki henkilötietosi, paitsi ”yritys” ja ”tallennettu luottokortti” vaaditaan, jotta voit tehdä ostoksen verkkosivuiltamme.

    Kenelle jaamme henkilötietojasi?

    Jaamme henkilötietosi yritykselle, joka käsittelee tilausratkaisuja, tuotteidesi toimitusta, markkinointiin liittyviä palveluita, kuten viestien ja tarjousten käsittelyä ja lähetystä ja IT-palveluita, kuten varastointia ja ylläpitoa. Palveluyritys saa käsitellä henkilötietojasi vain ohjeittemme mukaisesti, eikä saa käyttää niitä omaan tarkoitukseensa.

    Henkilötietojesi vastaanottajat ovat EU:n/ETA:n alueella sekä Ukrainassa. Vastaanottajan osalta, joka on EU:n/ETA:n ulkopuolella, olemme varmistaneet, että henkilötietosi ovat riittävästi suojattuja ns. standardisoitujen tietosuojamääräysten mukaisesti. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen gdpr@gymgrossisten.com, jos haluat saada tietoja näistä.

    Tehdäänkö automaattisia päätöksiä?

    Emme tee automaattisia päätöksiä sinusta.

    Tarkkoja tietoja asiakasklubin jäsenille

    Olet asiakasklubin jäsen, jos olet laatinut jäsensopimuksen Fitnesstukku-asiakasklubin kanssa niin, että saat ajankohtaisia tarjouksia, pääsyn jäsenhintoihin, mahdollisuuden alennuksiin jne. Asiakasklubin ehdot löytyvät täältä. Alla on tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, jotka koskevat erityisesti asiakasklubin jäsentä.

    Minkä tyyppisiä henkilötietojasi käsittelemme?

    Tiedot, joita käsittelemme, ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, sukupuoli, syntymäpäivä, matkapuhelinnumero, ostohistoria, jäsentiedot, jäsentila, asiakassegmentti, tuotevalinta, haku- ja käyttökäyttäytyminen verkkosivuiltamme, tilausnumero, tilausnumero, IP-osoite sekä viestintä kanssamme.

    Mihin käyttötarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään?

    Käsittelemme yhteystietojasi voidaksemme kohdistaa sinulle henkilökohtaisia tarjouksia, lähettää uutiskirjeitä sekä kommunikoida kanssasi, jos sinulla on kysyttävää, mielipiteitä jne.

    Tiedot, joita käsitellemme, ovat ostohistoriasi, haku- ja käyttökäyttäytymisesi verkkosivullamme, osoite, sukupuoli, syntymäaika, asiakassegmentti, tuotevalinta ja jäsentila tunnistaaksemme ja suositellaksemme sinulle tuotteita, joista uskomme sinun myös olevan kiinnostunut, sekä kohdistaaksemme henkilökohtaisia tarjouksia sinulle. Tätä tarkoitusta varten arvioimme ja analysoimme henkilötietojasi. Tämä tarkoittaa ns. profiloinnin tekemistä. Profiloinnin tulos on, että tietyt klubijäsenet saavat tiettyjä tarjouksia ja toiset saavat toisenlaisia tarjouksia.

    Mikä laillinen peruste on olemassa henkilötietojesi käsittelyyn?

    Laillinen peruste henkilötietojesi käsittelyyn yllä mainittuun tarkoitukseen on täyttää Fitnesstukun asiakasklubin jäsenehdot.

    Miten kauan säästämme tietojasi?

    Henkilötietojasi käsitellään yllä mainitussa tarkoituksessa, jos olet asiakasklubin jäsen.

    Mistä henkilötiedot noudetaan?

    Keräämme henkilötiedot suoraan sinulta, kun liityt jäseneksi, otat meihin yhteyttä jne. 

    Onko henkilötietojen luovuttaminen vapaaehtoista?

    Kaikki henkilötietosi, paitsi ”yritys” ja ”tallennettu luottokortti” vaaditaan, jotta Fitnesstukun asiakasklubin ehtojen mukaisesti saat ajankohtaisia tarjouksia, pääsyn jäsenhintoihin, mahdollisuuden alennuksiin jne.

    Kenelle jaamme henkilötietojasi?

    Jaamme henkilötietosi yritykselle, jotka tarjoavat meille markkinointiin liittyviä palveluita, kuten viestien ja tarjousten käsittelyä ja lähetystä sekä asiakasanalyysejä ja IT-palveluita, sekä varastointia ja ylläpitoa. Palveluyritys saa käsitellä henkilötietojasi vain ohjeittemme mukaisesti, eikä saa käyttää niitä omaan tarkoitukseensa.

    Henkilötietojesi vastaanottajat ovat EU:n/ETA:n alueella sekä Ukrainassa. Vastaanottajan osalta, joka on EU:n/ETA:n ulkopuolella, olemme varmistaneet, että henkilötietosi ovat riittävästi suojattuja ns. standardisoitujen tietosuojamääräysten mukaisesti. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen gdpr@gymgrossisten.com, jos haluat saada tietoja näistä.

    Tehdäänkö automaattisia päätöksiä?

    Emme tee automaattisia päätöksiä sinusta.