×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Toimitusehdot

  Tilausvahvistus

  Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle nopeasti sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksen kanssa.

  Asiakaspalveluumme saat yhteyden:

  Puhelimitse: 07 532 51 270 ma-pe 9-18 (suljettu 13-13:30).
  tai ”Ota meihin yhteyttä” -välilehdellä olevalla lomakkeella.

  Toimitus

  Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 päivässä. Suurempien kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jälkitoimitukset lähetetään heti, kun tuote saapuu varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta jälkitoimitukseen kuuluvat tuotteet.

  Ilmoitamme tilauksen lähtemisestä varastoltamme tekstiviestillä. Paketti noudetaan postista. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

  Jos olet kirjoittanut osoitteesi väärin ja me olemme ehtineet lähettää paketin, ota yhteys asiakaspalveluumme, jotta voimme tehdä osoitteenmuutoksen Postille.

  Toimitusalueemme kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

  Toimituskulut

  Asiakas saa tilauksen toimituskuluitta tilauksen arvon ylittäessä 49 euroa. Alle 49 euron tilauksiin lisätään seitsemän (7) euron toimituskulut.

  Noutamatta jätetty paketti

  Jos asiakas ei nouda pakettia, on Fitnesstukulla oikeus veloittaa asiakkaalta 25 euroa työ- ja toimituskuluja. Huomioi, että peruutusoikeus ja ilmainen palautus eivät koske noutamatta jätettyjä paketteja.