×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Toimitusehdot


  Tilausvahvistus

  Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle nopeasti sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksen kanssa.

  Asiakaspalveluumme saat yhteyden:

  Puhelimitse: 07 532 51 270 ma-pe 9-18 (suljettu 13-13:30).
  tai ”Ota meihin yhteyttä” -välilehdellä olevalla lomakkeella.

  Toimitus

  Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 päivässä. Suurempien kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jälkitoimitukset lähetetään heti, kun tuote saapuu varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta jälkitoimitukseen kuuluvat tuotteet.

  Ilmoitamme tilauksen lähtemisestä varastoltamme sähköpostitse. Paketti noudetaan postista. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

  Toimitusalueemme kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

  Budbee-kotiinkuljetus

  • Kotiinkuljetus
  • Toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen valittuna aikana
  • Saatavilla Helsingissä

  Kotiinkuljetus arki-iltaisin klo 17-22. Toimituskulut 6.90€ alle 49€ tilauksiin, 1,90€ yli 49€ tilauksiin.

  Budbee lähettää sinulle tekstiviestitse seurantalinkin, kun lähetys on saapunut lajittelukeskukselle, voit sitten valita toimitusajankohdan ja ilmoittaa tarvittaessa ovikoodin. Voit myös seurata autoa reaaliajassa vielä tarkemman toimitusajan saadaksesi. Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 arkipäivän sisällä.

  Mikäli et ole kotona toimitushetkellä, saat tekstiviestitse ilmoituksen, ettei toimitus onnistunut ja voit valita uuten toimitusajan. Voit myös valita toimituksen oven ulkopuolelle, tämän vaihtoehdon löydät seurantalinkistä, jonka Budbee lähettää tekstiviestitse. Lisätietoja palvelusta löydät osoitteessa https://www.budbee.com/fi/

  Posti kotiinkuljetus

  • Kotiinkuljetus
  • Toimitukset ma-pe klo 9-21

  Saat tilauksesi kotiinkuljetettuna valitsemaasi aikaan. Posti lähettää sinulle tekstiviestin, josta saat valittua haluamasi toimitusajan kolmesta vaihtoehdosta klo 09-21 välillä. Toimituskulut 14,90€.

  Valittavissa olevat toimitusajat vaihtelevat asuinpaikastasi riippuen.

  Posti FastTrack

  • Pikatoimitus 1-2 päivää
  • Saatavilla pääkaupunkiseudulla
  • Toimitukset myös lauantaisin

  Postin FastTrack -palvelu on pikatoimitus pakettiautomaattiin, saatavilla alueilla, joiden postinumero on 00-, 01- tai 02 -alkuinen. Toimituskulut 8,90€ alle 49€ tilauksiin, 1,90€ yli 49€ tilauksiin.

  Tee tilauksesi ennen klo 09:00, niin lähetämme sen samana päivänä ja pääset noutamaan sen Smartpost-automaatista jo seuraavana arkipäivänä klo 19 mennessä.

  Toimituskulut

  Asiakas saa tilauksen toimituskuluitta tilauksen arvon ylittäessä 49 euroa. Alle 49 euron tilauksiin lisätään seitsemän (7) euron toimituskulut.

  Noutamatta jätetty paketti

  Jos asiakas ei nouda pakettia, on Fitnesstukulla oikeus veloittaa asiakkaalta 25 euroa työ- ja toimituskuluja. Huomioi, että peruutusoikeus ja ilmainen palautus eivät koske noutamatta jätettyjä paketteja.