×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Astaxin, 120 kapselia

  Astaxin

  Den svenska superantioxidanten. Astaxanthin är den starkaste antioxidant som forskningen känner till och används bl a av Svenska skidlandslaget på deras läkares inrådan. Men astaxanthin passar också alla som vill ha ett bra kosttillskott.

  Lue lisää
  43,90 €
  585,33 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2999136-2

  ASTAXIN – MACRONOVA

   

  Stark antioxidant som även har en positiv inverkan på "stressmage". Astaxin består av naturligt astaxanthin, en karotenoid och en stark antioxidant som utvinns ur mikroalgen Haematococcus pluvialis som utgör en bas i naturens näringskedja.

   

  Karotenoider är en stor grupp av ämnen som man finner överallt i naturen. Oftast blandas karoten ihop med morötter. I själva verket finns dessa molekyler i stort sett i hela kostcirkeln. De sätter färg på frukter, grönsaker, fiskar, skaldjur och svampar. Karatenoider ger inte bara färg utan har även en viktig biologisk funktion som antioxidant. Antioxidanternas uppgift är att oskadliggöra de så kallade fria radikalerna som ständigt bildas under förbränning i våra celler. De skyddar helt enkelt andra ämnen från att oxideras (härskna).

   

   

  Innehåll: Torkat mikroalgpulver av Haematococcus pluvialis 120 mg (motsvarande 4 mg rent astaxanthin), 60mg Vitamin C, 10mg Vitamin E (Maltodextrin 280 mg, kiseloxid q.s, gelatin, E171, E172)

   

   

  Dosering: 1 kapsel/dag

   

   

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.