Takaisin
ATP Ignite, 30 caps

ATP Ignite, 30 caps

Chained Nutrition

19.90 €
904.55 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #66678.MASTER
Chained Nutritionin ATP Ignite on vahva ja innovatiivinen tehonlisääjä, joka sisältää puhdasta ATP:tä. Tuote auttaa lisäämään lihasvoimaa ja lihasmassan kasvua.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Lihasvoimaa ja lihasmassaa

Chained Nutritionin ATP Ignite on tehonlisääjä erinomaisella hinta-laatusuhteella. ATP (adenosiinitrifosfaatti) edistää lihasvoiman ja -massan lisäystä.

  • Puhdasta ATP:tä (adenosiinitrifosfaatti) – energian lähde lihaksille
  • Lisää lihasvoimaa ja -kestävyyttä
  • Edistää lihasmassan kasvua
  • Todennetusti vaikuttava ainesosa

Mitä ATP on?

ATP eli adenosiinitrifosfaatti tunnetaan lihasten energian lähteenä. Lihasten tulee siis muuntaa ravintoaineet – hiilihydraatit, rasva ja kreatiini – ATP:ksi ennen kuin keho pystyy hyödyntämään niitä. ATP Ignite antaa sinulle puhdasta ATP:tä helposti nautittavina kapseleina.

Milloin otan ATP Ignite -kapselin?

ATP parantaa lihasvoimakestävyyttä (1) ja sopii siksi parhaiten nautittavaksi ennen lihasvoimaa vaativia harjoittelumuotoja kuten voimaharjoittelua kuntosalilla. Tutkimuksissa, joissa tulokset ovat näyttäneet vahvistunutta lihaskasvua, osallstujat ovat käyttäneet ATP:tä myös ennen aamiaista lepopäivinä (2).

ATP vaikuttaa suoraan lihaksessa eikä sillä ole keskushermostoa stimuloivaa vaikutusta. Tämän ansiosta ATP Ignite 1) sopii erinomaisesti illalla nautittavaksi ja 2) voidaan yhdistää muihin tehonlisääjiin ja PWO-tuotteisiin.

Annostus: Ota 1 kapseli 30 minuuttia ennen harjoittelua. Lepopäivinä, ota 1 kapseli ennen aamiaista.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Viitteet

1) Freitas et al. (2017) A Single Dose Of Oral Atp Supplementation Improves Performance And Physiological Response During Lower Body Resistance Exercise In Recreational Resistance Trained Males. J Strength Cond Res. 2017 Oct 1

2) Wilson et al. (2013) Effects of oral adenosine-5′-triphosphate supplementation on athletic performance, skeletal muscle hypertrophy and recovery in resistance-trained men Nutrition & Metabolism 2013 10:57

Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää Peak ATP™:tä (adenosiini-5’-trifosfaatti-dinatriumsuola).

Sisältö

per 1 kapseli

Peak ATP™

400 mg

Ainesosat: Peak ATP™ (adenosiini 5’-trifosfaatti dinatriumsuola), muunnettu tärkkelys, pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), gelatiini.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.