×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  AV Whey, 1000 g

  AV Whey – Aldrig Vilan proteiinijauhe, joka sisältää neljä laadukasta ja toisiaan täydentävää proteiininlähdettä. Todella hyvänmakuinen!

  Lue lisää
  31,90 €
  31,90 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 7701-10R

  AV Whey – Aldrig Vilan proteiinijauhe, joka sisältää neljä laadukasta ja toisiaan täydentävää proteiininlähdettä. Todella hyvänmakuinen!

  • Yhdistelmä neljää täysiarvoista proteiininlähdettä
  • Sisältää sekä hidasta että nopeaa proteiinia
  • Erinomainen maku
  • 25 g proteiinia per annos
  • Palautumiseen ja välipalaksi

  Aldrig Vilan AV Whey koostuu neljästä proteiininlähteestä, joista kolme on nopeita ja yksi hidas. Yhdistelmän ansiosta lihaskasvun stimulaatio on tehokas ja lihakset saavat aminohappoja käyttöönsä vielä pitkään nauttimisen jälkeen.

  AV Whey -proteiinijauheessa on panostettu laadukkaan sisällön lisäksi tuotteen makuprofiiliin, ja lopputuloksen on todellinen makunautinto. Luonnolliset aromit ja täyteläinen koostumus saavat aikaan ylellisen pirtelömaun.

  AV Wheyn avulla teet lihasten ravitsemisesta nautinnollista!

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (n. 33 g) veteen sekoituspullossa. Ota kaksi mitallista päivittäin. Suosittelemme nauttimaan tuotetta harjoittelun yhteydessä ja/tai aterioiden välissä.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Proteiinijauhe, joka sisältää makeutusaineita. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

   

  Nettipaino: 1000 g

   

  Ravintosisältö Per 100 g Per annos (n 33 g)
  Energiaa 363 kcal/1517 kJ 121 kcal/505 kJ
  Rasvaa 3 g 1 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 2,5 g

  0,8 g

  Hiilihydraatteja 9 g 3 g
   joista sokereita 6 g 2 g
  Proteiinia 75 g 25 g
  Suolaa 750 mg 248 mg

   

  Ainesosat: Heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti, heraproteiinihydrolysaatti, rasvaton maitojauhe, guarkumi, inuliini, auringonkukkalesitiini, väri (punajuuriväri), aromit, vähärasvainen kaakaojauhe, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

   

  Allergiatietoa: Sisältää maitoa.