×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Amino Chew Tablets, 90 tabs

  Star Nutritionin Amino Chew Tablets -purutabletit sisältävät vegaanisia BCAA-aminohappoja ja L-glutamiinia. Todella hyvänmakuisia, lihaskasvua edistäviä karkkeja!

  Lue lisää

  alk. 9,40 €

  Normaalihinta: 18,90 €

  31,13 €/ kg 62,58 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 629R

  Star Nutritionin Amino Chew Tablets -purutabletit sisältävät vegaanisia BCAA-aminohappoja ja L-glutamiinia. Todella hyvänmakuisia, lihaskasvua edistäviä karkkeja!

  • Suussasulavan hyvänmakuiset purutabletit
  • Sisältävät BCAA-aminohappoja ja L-glutamiinia
  • 3,1 grammaa aminohappoja annosta kohden
  • Vegaanisia BCAA-aminohappoja suhteessa 2:1:1
  • Vähäkalorinen makeannälän tyynnyttäjä

  Oletko yksi monista, jotka etsivät jatkuvasti terveellisiä vaihtoehtoja tavanomaisille herkuille? Haluat löytää hyvänmakuisia tuotteita, joita voi nauttia hyvillä mielin tinkimättä painonhallinnasta tai terveellisistä elintavoista. Tutustu Star Nutritionin uusiin Amino Chew Tablets -purutabletteihin!

  Amino Chew Tablets -purutabletit sisältävät lihaskasvua edistäviä BCAA-aminohappoja ja L-glutamiinia. Päivän annoksesta saa 3,1 grammaa aminohappoja, jotka ovat peräisin täysin vegaanisista lähteistä. Vähäkalorisia tabletteja voi huoletta nauttia myös dieetin aikana.

  Tällä hetkellä tuotteesta on saatavilla kaksi herkullista makuvaihtoehtoa: Liquorice Flavour ja Berry Flavour. Amino Chew Tablets sopii käytettäväksi kevyenä vaihtoehtona tavanomaisten purutablettien sijaan tai hyvänmakuisena aminohappolisänä päivän mittaan.

  Suositeltava päiväannos: 3 purutablettia päivässä.

  Annoksia purkkia: 30.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  2 Customer Review(s)

  per sivu

  2 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä. Purutabletteja, jotka sisältävät haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja L-glutamiinia. Tuote sisältää makeutusainetta.

  Sisältö Liquorice

  Per 3 purutablettia

  L-glutamiini

  2333.5 mg

  L-leusiini

  417.9 mg

  L-isoleusiini

  207.9 mg

  L-valiini

  207.9 mg

  Ainesosat Liquorice: Täyteaine (sorbitoli), L-glutamiini, dekstroosi, täyteaine (mannitoli), L-leusiini, täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), L-isoleusiini, L-valiini, suolaa, aromi (lakritsi), makeutusaine (sukraloosi).

  Ainesosat Berry: Dekstroosi, täyteaine (sorbitoli), L-glutamiini, täyteaine (mannitoli), L-leusiini, täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), L-isoleusiini, L-valiini, aromi (marja), väri (betaniini), makeutusaine (sukraloosi), emulgointiaine (lesitiini).

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.