×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  BCAA Xpress, 700 g

  Scitecin BCAA Xpress on hyvänmakuinen, konsentroitu BCAA-lisä: L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia 2:1:1!

  Lue lisää

  alk. 31,90 €

  Normaalihinta: 42,90 €

  45,57 €/ kg 61,29 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9998-117R

  Scitecin BCAA Xpress on hyvänmakuinen, konsentroitu BCAA-lisä: L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia 2:1:1!

  • 3 haaraketjuista, vapaata aminohappoa.
  • Ehkäisee lihasproteiinin hajoamista.
  • Hyvänmakuinen.

  Haaraketjuiset aminohapot (BCAA), joihin kuuluvat L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, lukeutuvat välttämättömiin aminohappoihin. Näitä aminohappoja on välttämätöntä saada ravinnon kautta sillä keho ei pysty itse valmistamaan niitä.

  BCAA-konsentraatio ihmisen lihaskudoksessa on jopa 30%, joten näiden aminohappojen saanti päivittäin laadukkaista raaka-aineista on erittäin tärkeää lihasmassan ylläpitämisen ja lisäämisen kannalta. Eläinperäiset proteiinilähteet kuten maito, kananmuna ja liha sisältävät luonnostaan runsaasti BCAA:ta, mutta treenin yhteydessä vapaassa muodossa oleva BCAA on eduksi.

  Vapaassa muodossa oleva BCAA imeytyy erittäin tehokkaasti, stimuloiden proteiinisynteesiä ja insuliinin vapautumista. Vapaassa muodossa olevat aminohapot ovat lihasten käytettävissä lähes välittömästi niiden nauttimisen jälkeen.

  Annossuositus: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (7 g) 1-3 dl:aan vettä ja juo 1-3 kertaa päivässä. Suositellaan nautittavaksi ennen treeniä, treenin aikana sekä treenin jälkeen.

  Tietoa: Tämä on aminohappovalmiste, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Ei lasten ulottuville.

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maapähkinöitä, gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

   

  Ravintosisältö Annosta kohden (7 g)
  L-Leusiini 2500 mg
  L-isoleusiini 1250 mg
  L-valiini 1250 mg

   

  Ainesosat, Pink Lemonade:
  L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitruunahappo, aspartaami*, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet (pinkki limonadi), väri (mansikanpunainen).

   

  Ainesosat Apple:
  L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitruunahappo, aspartaami*, dekstroosi, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet (omena), väri (ruskea, keltainen).

   

  *Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

   

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maapähkinöitä, gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.