×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  BCAA Hardcore Caps, 180 caps

  Chained Nutritionin BCAA Hardcore Caps sisältää haaraketjuisia aminohappoja – L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia –vapaassa muodossa! Edistää lihasmassan kasvua!

  Lue lisää
  24,90 €
  147,34 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6407-10

  Chained Nutritionin BCAA Hardcore Caps sisältää haaraketjuisia aminohappoja – L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia – vapaassa muodossa! Edistää lihasmassan kasvua ja estää henkistä väsymystä!

  • BCAA suhteessa 2:1:1.
  • Estää henkistä ja fyysistä väsymystä.
  • Edistää lihasmassan kasvattamista.
  • Estää lihasproteiinin hajoamista.

  BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-Leusiinista, L-Isoleusiinista ja L-Valiinista. Chained Nutritionin BCAA Hardcore Caps on tiivistetty aminohappolisä, joka sisältää näitä kaikkia kolmea. BCAA Hardcore Capsin aminohapot ovat vapaassa muodossa, mikä parantaa niiden imeytymistä ja vaikutusta.

  Ihmisen syömä proteiini pilkotaan yksittäisiin aminohappoihin ennen kuin ne imeytyvät lihasten käyttöön. BCAA Hardcore Capsin aminohapot on valmiiksi eroteltu. Näin ollen lihakset saavat ne käyttöönsä lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Nopean imeytymisen ansiosta proteiinisynteesi stimuloituu tehokkaammin kuin vastaavalla määrällä aminohappoja käsittelemättömästä proteiinista. Myös kasvuhormonin eritys voimistuu.

  Haaraketjuisilla aminohapoilla on suoritustehoa nostavia ominaisuuksia mikä ilmenee vähentyneenä henkisenä ja fyysisenä väsymyksenä harjoittelun yhteydessä. BCAA Hardcore Caps on aminohappolisä kaikille urheilijoille, jotka tavoittelevat lihasvoiman kasvua, parempaa kestävyyttä ja henkistä terävyyttä!

  Parhaan vaikutuksen saamiseksi, vapaassa muodossa olevat aminohapot tulee nauttia tyhjään vatsaan. Tyhjällä vatsalla tarkoitetaan, ettet ole nauttinut nestemäistä ravintoa viimeiseen 2-3 tuntiin tai kiinteää ravintoa viimeiseen 3-4 tuntiin. BCAA Hardcore Caps -tuotteen voit yhdistää lähes kaikkien lisäravinteiden kanssa, esim. kreatiinin, proteiinin, gainerin ja tehonlisääjän.

  Annostus: Ota 3 kapselia 3 kertaa päivässä veden kanssa.

  Annoksia pakkauksessa: 60.

  Tietoa: Tämä on aminohappolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tuotekuvaus: Ravintolisä, joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

   

  BCAA (Haaraketjuiset aminohapot) Per 3 kapselia Per 9 kapselia
  L-Leusiini 900 mg 2700 mg
  L-Isoleusiini 450 mg 1350 mg
  L-Valiini 450 mg 1350 mg
  BCAA yhteensä 1600 mg 5400 mg

   

  Ainesosat: L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, kapselipäällyste (gelatiini), paakkuuntumisenestoaine (mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti).