×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Beta Solar, 30 kapselia

  Beta Solar on aurinkoinen ravintolisä tuotemerkiltä Olimp. Ravintolisäyhdiste, joka sisältää mm. beetakaroteenia ja luteiinia.

  Lue lisää
  9,90 €
  485,29 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A5110-1

  Beta Solar on aurinkoinen ravintolisä tuotemerkiltä Olimp. Ravintolisäyhdiste, joka sisältää mm. beetakaroteenia ja luteiinia

  • Sisältää Pro Tan Blendâ„¢;

  Annostusohjeet: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä;

  Tiedot:  Tämä on ravintolisä, eikä korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltavaa annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ota huomioon monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys. Tuote EI sovellu alle 18- vuotiaille henkilöille, EIKÄ raskaana oleville tai imettäville. Jos kärsit jostakin sairaudesta tai syöt lääkkeitä sinun tulee aina ennen tuotteen käytön aloittamista keskustella lääkärisi kanssa.


  Olimp Laboratories on perustettu Puolassa vuonna 1990 ja on saavuttanut ainutlaatuisen ja arvostetun aseman Euroopassa. Tällä hetkellä Olimp-tuotemerkkiä pidetään yhtenä suurimmista ravintolisien vamistajista Euroopassa.
   
  Ensisijaisena tavoitteenaan taata asiakkailleen parempi elämänlaatu, terveys ja vitaalisuus.
   
  Koska valmistus on laatujärjestelmä ISO 22000 – sertifioitu voidaan taata korkealuokkaiset ja turvalliset tuotteet. Yritys noudattaa lisäksi HACCP:n mukaista laatutarkkailua ja valmistusprosessi noudattaa tiukkoja GMP-sääntöjä (Good Manufacturing Practice). Kaikki raaka-aineet, sekä valmiit tuotteet käyvät läpi laboratoriotutkimuksia.
   
  Olimpilla on oma tutkimuskeskus ja paljon tietotaitoa, sekä asialleen omistautunut henkilökunta ja yritys tekee yhteistyötä muiden tutkimusyritysten kanssa ympäri maailman, mm. amerikkalaisen  Albion Laboratories-tutkimusyrityksen kanssa, joka on maailman johtavia mineraalititeessä.
   
  Laajalla valikoimalla ja erinomaisella tuotteiden laadullaan Olimp Laboratories on saanut paljon arvostusta ja huomioitu useilla palkinnoilla. Ruotsissa yritys on moneen otteeseen saanut korkeimman arvosanan foorumeilla ja lehdistössä tuotteistaan kuten, Vita-min Multiple Sport, Thermo Speed Extreme, Creatine Strong Matrix 7, Creafusion Massacra, Perfect Body MRP ja moniamuita.
   
  Pitkä kokemus ravintolisen valmistuksessa on johtanut siihen, että useimmat ammattilaiset urheilun ja ravitsemuksen saralla arvostavat tätä innovatiivista yritystä.
   

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Ainesosat:

  1 kapseli;

  % RDI: 

  Tanning   (ProTan blend) o:p>

   

   

  Beeta-karoteeni

  15 mg

  Astaxanthiini

  2 mg

   

  Lykopeeni

  1 mg

   

  Luteiini

  2 mg

   

  L-Tyrosiini

  100 mg

   

  Protektion (Antiox-protect skin blend)

   

   

  Green tea (98% polyfenoler, 80% katechiner, 55% EGCG

  50 mg

   

  Antioksidantit komplex                         

   

   

  PureWay-C patentoitu yhdiste Valkoinen C ja Sitrus bioflavonoidit

  Josta Valkoinen C

  66,7 mg

   

  60 mg

   

   

  100%

  Vit E

  10 mg

  100%

  Seleeni aminohappokelaatti Albion

  josta Seleeniä

  2,5 mg

  0,025 mg

   

  100%

  Sinkki aminohappokelaatti Albion

  josta Sinkkiä

  75 mg

  15 mg

   

  100%

  Mangaani aminohappokelaatti Albion

  josta Mangaania

  6,25 mg

  1 mg

   

  Kupari aminohappokelaatti Albion

  josta Kuparia

  10 mg

  1 mg

   

  L-Kysteiini

  10 mg

   

  Kosteuttava

   

   

  Hyaluronihappo

  1 mg

   

  Ainesosat: tokoferyyliasetaatti - E-vitamiini ), kivennäisaineet ( Albion® Sinkki aminohappokelaatti , Albion® kupari aminohappokelaatti, Albion® mangaani aminohappokelaatti, Albion® seleeni aminohappokelaatti ), vihreä tee uute, astaksantiinia, lykopeeni, luteiini ,L - kystiini, natriumhyaluronaatti, sitrushedelmien bioflavonoidit , mikrokiteinen selluloosa - täyttö aine , magnesiumstearaatti - paakkuuntumisenestoaine, kapseli ( gelatiini - Ainekset : E171 , E104 , E110 ).

  The Albion golden medallion"„¢ on Albion Laboratories tuotemerkki.