×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  BetaVivo, 644 g

  Betaglucare on hyväksytty elintarvikkeeksi, jolla on todettu olevan tiettyjä lääketieteellisiä vaikutuksia - Kolesteroli / Diabetes. Alentaa myös GI-tasoa.

  Lue lisää
  15,64 €
  24,29 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A63350

  Betaglucare® - luonnollinen askel kohti terveellisempää elämäntyyliä

  Betaglucare on luonnollinen, kaurasta valmistettu, elintarvike, joka alentaa kolesterolia sekä verensokeria. Yksi annos (1 dl) riittää saavuttamaan nämä vaikutukset. Sinun on helppo täydentää normaalia aamupalaasi Betaglucaren avulla esim. levittämällä sitä viilin, jogurtin tai puuron päälle. Maku on neutraali ja rapea.

  Betaglucare on hyväksytty elintarvikkeeksi, jolla on todettu olevan tiettyjä lääketieteellisiä vaikutuksia - Kolesteroli / Diabetes, ja tuote voikin olla osana kyseisten sairauksien hoitoa. Kauran on lisäksi todettu olevan hyväksi vatsan toiminnalle. Betaglucare laskee GI-tasoa pidentämällä hiilihydraattien imeytymisaikaa. Tämä antaa pidemmän kylläisyyden tunteen ja vähentää suolanhimoa. Kolesterolitaso laskee sappihapon toimminnan myötä vatsassa. 

  Teho ei laske samanaikaisesti käytettävän lääkityksen myötä. Betaglucare pohjautuu betaglukaaneihin - hienoihin ravintokuituihin, jotka ovat peräisin skandinaavisesta kaurasta. Betaglucare sisältää 3g betaglukaania per annos - tieteellisesti todistettu määrä, joka alentaa sekä kolesterolin että verensokerin tasoa. Betaglukaanit kuuluvat niin moniin eri ohjelmiin kuin myös kansallisiin diabeteshoidon ohjeistuksiin.

   

   

  Käyttö ja annostus:  Kaada annospussi aamupalan aikana kaurapuuron päälle (kokkauksen jälkeen), mysliisi tai nauti suoraan vaikkapa viilin tai jogurtin kera jne. Mausta sinulle itsellesi sopivalla tavalla. Voit maustaa aamupalaasi esimerksi marjoilla, kanelilla tai vaikkapa maukkaalla myslillä. Itse Betaglucare on tietoisesti valmistettu niin mauttomaksi, ettei sen pitäisi vaikuttaa aamupalaasi makuun millään tavalla. 1 pussi päivässä on suositeltu päiväannos Betaglucarea.

  Ravintosisältö per päiväannos ( 1 dl tai 25 g) är:

   

  Energia-arvo 264kj (69,75kcal)
  Proteiini 4.25 g
  Hiilihydraatit 10.55 g
  - joista fruktoosia 0,73 g
  Rasva: 0,85 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,17 g
  - tyydyttymättömiä rasvahappoja 0,42 g
  Ravintokuitu 6,6 g
  - josta geeliytyvää betaglukaania 3,0 g

  Kauralese, maissijauho, fruktoosi.

  Säilytys: Lasten ulottumattomissa

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ravintoa, ja sitä ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon. 
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.