×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Bio-Biloba, 150 tablettia

  Bio-Biloba - Pharma Nordin kasvpohjainen lääkevalmiste, jonka vaikuttavana ainesosana on uute neidonhiuspuusta.

  Lue lisää
  52,00 €
  866,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: B1384

  Neidonhiuspuun (Gingko Biloba) lehtien uutetta sisältäviä tabletteja käytetään Kiinan perinteisessä lääkinnässä lievittämään mm. iäkkäiden ihmisten muisti- ja keskittymishäiriöitä sekä väsymystä.

  Bio-Biloba-valmisteella uskotaan olevan vaikutus:

  • Muistiin
  • Keskittymiskykyyn
  • Huimausta vastaan
  • Huminaa vastaan
  • Väsymystä vastaan

  Pharma Nordin Bio-Bilobaa voidaan käyttää, mikäli lääkäri on todennut, ettei henkilö kärsi mistään sairaudesta. Kiinan perinteinen lääkintä perustuu pitkäkestoisesta käytöstä saatavaan kokemukseen. Tutustu pakkausselosteeseen ennen kuin aloitat tuotteen käytön. 

  Annostus: 1 tabletti päivässä aikuisille.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Varotoimenpiteet: Älä käytä Bio-Bilobaa, mikäli olet allerginen Neidonhiuspuulle tai muulle ainesosalle tässä tuotteessa. Mikäli käytät lääkettä, joka vaikuttaa verenvuotoalttiuteen (esimerkiksi antikoagulantit tai asetyylisalisyylihappo), tulee sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen Bio-Biloban käytön aloittamista. Bio-Biloban käyttö tulee lopettaa viimeistään 14 päivää ennen leikkaukseen menoa. Ehkäisypillereiden teho voi heikentyä samanaikaisen Neidonhiuspuuta (Ginkgo biloba) sisältävän tuotteen käytön takia. Mikäli käytät lääkkeitä epilepsian hoitoon, voi niiden vaikutus heikentyä Bio-Biloban käytön takia. Kysy siksi lääkäriltäsi neuvoa ennen kuin aloitat Bio-Biloban käytön. Mikäli oireesi pahenevat, tulee sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi.

  Sivuvaikutukset: Bio-Biloba voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, mutta kaikki käyttäjät eivät välttämättä saa niitä. Havaittuja sivuvaikutuksia ovat: lisääntynyt verenvuototaipumus; sydämentykytys ja epäsäännöllinen sydämen syke; levottomuus; univaikeudet; päänsärky; huimaus; pahoinvointi; oksentelu; ripuli; ihottuma; kutina ja nokkosihottuma. Mikäli saat sivuvaikutuksia, ota yhteyttä lääkäriisi tai muuhun hoitohenkilökuntaan. Tämä koskee myös sivuvaikutuksia, joita ei mainittu tässä tiedotteessa. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainesosat: Neidonhiuspuu-uute 100 mg, josta –flavoniglykosideja 24 mg – terpeenilaktonit 6 mg.  Vaikuttavat aineet: Gingko biloba (L) foliumuute. Väri: titaanidioksidi (E 171).

  Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

  Varotoimenpiteet: Älä käytä Bio-Bilobaa, mikäli olet allerginen Neidonhiuspuulle tai muulle ainesosalle tässä tuotteessa. Mikäli käytät lääkettä, joka vaikuttaa verenvuotoalttiuteen (esimerkiksi antikoagulantit tai asetyylisalisyylihappo), tulee sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen Bio-Biloban käytön aloittamista. Bio-Biloban käyttö tulee lopettaa viimeistään 14 päivää ennen leikkaukseen menoa. Ehkäisypillereiden teho voi heikentyä samanaikaisen Neidonhiuspuuta (Ginkgo biloba) sisältävän tuotteen käytön takia. Mikäli käytät lääkkeitä epilepsian hoitoon, voi niiden vaikutus heikentyä Bio-Biloban käytön takia. Kysy siksi lääkäriltäsi neuvoa ennen kuin aloitat Bio-Biloban käytön. Mikäli oireesi pahenevat, tulee sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi.

  Sivuvaikutukset: Bio-Biloba voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, mutta kaikki käyttäjät eivät välttämättä saa niitä. Havaittuja sivuvaikutuksia ovat: lisääntynyt verenvuototaipumus; sydämentykytys ja epäsäännöllinen sydämen syke; levottomuus; univaikeudet; päänsärky; huimaus; pahoinvointi; oksentelu; ripuli; ihottuma; kutina ja nokkosihottuma. Mikäli saat sivuvaikutuksia, ota yhteyttä lääkäriisi tai muuhun hoitohenkilökuntaan. Tämä koskee myös sivuvaikutuksia, joita ei mainittu tässä tiedotteessa.