×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Bio-Caroten, 9 mg, 60 kapselia

  Pharma Nordin Bio-Caroten sisältää 9 mg beetakaroteenia, joka muuttuu kehossa A-vitamiiniksi.

  Lue lisää
  6,30 €
  273,91 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1866

  9 mg beetakaroteenia / kapseli

  • Beetakaroteeni muuttuu kehossa A-vitamiiniksi
  • 9 mg beetakaroteenia kapselia kohden

  Annostus: 1 kapseli päivässä. Älä pureskele kapselia vaan niele se kokonaisena. Ota kapseli mieluiten vähän rasvaa sisältävää ateriaa ennen tai sen aikana. Yli 3 kapselin nauttiminen päivässä voi saada aikaan ihon värjäytymisen.

  Annoksia pakkauksessa: 60

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö kapselia kohden

  A-vitamiini 4500 µg RE   563% RI:stä* 
  (beetakaroteenin muodossa 9 mg)      

  *RI = Päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Ainesosat: Soijaöljy, gelatiini (nauta), osittain kovetettu soijaöljy, kosteudensäilyttäjä: glyseroli, A-vitamiini (beetakaroteeni), sakeuttamisaine: piidioksidi.

  Allergiatietoa: Katso allergeenit lihavoituna tekstinä ainesosaluettelosta.

  Käyttörajoitukset: Emme suosittele tupakoitsijoille suuria annoksia tuotetta (5 + kapselia päivässä).

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.