×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Bio-Seleeni + Sinkki 90 tablettia

  Yksi Pharma Nordin Bio-Seleeni + Sinkki -tabletti sisältää 100 mcg seleeniä ja 15 mg sinkkiä.

  Lue lisää
  11,70 €
  300,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1386

  Bio-Seleeni + Sinkki - Pharma Nord

  Yksi Bio-Seleeni + Sinkki -tabletti Pharma Nordilta sisältää 100 mcg seleeniä ja 15 mg sinkkiä.

  Seleenillä ja sinkillä on useita tärkeitä toimintoja ihmiskehossa. Seleeni muun muassa edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sinkki taas edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä sekä luuston pysymistä normaalina.

  Annostus: Yksi tabletti päivässä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö tablettia kohden

  C-vitamiini 90 mg 113 %
  E-vitamiini 15 mg 

  α-TE

  125 %
  B6-vitamiini  2 mg 143 %
  A-vitamiini 800 µg RE 100 %
  Sinkki 15 mg 150 %
  Seleeni 100 µg 182 %


  Ainesosat: 
  Sinkki (sinkkiglukonaatti), C-vitamiini (L-askorbiinhappo), seleeni (SelenoPrecise®seleenihiiva)**, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, E-vitamiini (DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, D-alfa-tokoferyylivetysuksinaatti), A-vitamiini (retinyyliasetaatti), pintakäsittelyaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, kiinteyttämisaine: piidioksidi, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), maissiproteiini, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat, väri: rautaoksidi, titaanidioksidi. ** EP Patent No. 1 478 732 B

  Säilytys: Ei lasten ulottuville.