×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
    palautukset
  • Hintatakuu
  • Bonustuotteita

Sections

×

    Bread mix, 250 g

    Bread mix – Funksjonell Mat:n vähähiilihydraattinen leipämix (1 g hiilihydraatteja per siivu)! Erinomainen gluteeni-intoleranssin, diabeteksen ja LCHF-dieetin yhteyteen!

    Lue lisää
    7,60 €
    30,40 €/ kg
    • Ilmainen toimitusYli 49€
    • Ilmaiset
      palautukset

    Art nr.: A6080-3

    Bread mix – Funksjonell Mat:n vähähiilihydraattinen leipämix (1 g hiilihydraatteja per siivu)! Erinomainen gluteeni-intoleranssin, diabeteksen ja LCHF-dieetin yhteyteen!

    • Ei sisällä gluteenia, hiivaa, sokeria tai maitoa
    • Antaa miellyttävän kylläisyyden tunteen
    • 1 g hiilihydraatteja per siivu
    • Leivontamuotti mukana pakkauksessa
    • Helppo valmistaa

    Funksjonell Mat:n Bread mix on lähes täysin vapaa hiilihydraateista – se sisältää vain 1 g hiilihydraatteja per siivu, mutta täydet 8,5 g ravintokuitua. Erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat rajoittaa hiilihydraattien saantiasi tai noudatat LCHF-dieettiä. Sopii myös gluteeni-intolerantikoille ja diabeetikoille.

    Valmistus: Leipämix sekoitetaan veteen ja paistetaan 1 tunnin ajan. Leipä on mehukas ja maukas ja säilyy tuoreena usean päivän ajan.

    Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

    Ravintosisältö (valmis leipä) Per 100 g Per 40 g siivu
    Energiaa 605 kJ/145 kcal 242 kJ/58 kcal
    Proteiinia 8,7 g 3,5 g
    Hiilihydraatteja 2,5 g 1,0 g
    Rasvaa 8,4 g 3,4 g
     josta tyydyttynyttä 1,4 g 0,5 g
    Ravintokuitua 21,2 g 8,5 g
    Natriumia 0,4 g 0,2 g

     

    Ainesosat: Siemenet (psyllium, auringonkukka, seesami, kurpitsa, pellava), kuitu (sokerijuurikkaasta ja herneistä, Fiberfin resistentti maissitärkkelys), täysmunajauhe, herneproteiini, makeutusaine Sukriini (erytritoli), leivinjauhe (E450, E500), mineraalisuola (natriumkloridi, kaliumkloridi).