Takaisin
SPRING SALE
30%
Swedish Supplements Calcium Magnesium, 120 caps

Calcium Magnesium, 120 caps

Swedish Supplements
SPRING SALE
30%

8.33 €
Alin 30 päivän hinta 11.90 € (-30%) Norm.hinta 11.90 €
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #890961-1.MASTER | EAN 7350069380845
Calcium Magnesium on Swedish Supplementsin lisäravinne, joka yhdistää sekä kalsiumin että magnesiumin kätevissä kapseleissa. Näillä mineraaleilla on monia tärkeitä funktioita kehossamme, esimerkiksi luustolle.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Sekä magnesiumilla että kalsiumilla on monia tärkeitä rooleja kehossamme ja ne yhdistetään usein lisäravinteissa. Ne ovat tärkeitä luustolle, hermojärjestelmälle ja paljon muuta. Swedish Supplementsin Calcium Magnesium tiedät tarkkaan, miten paljon kumpaakin mineraalia saat, sillä määrä on ilmoitettu selkeästi etiketissä.

  • Yhdistelmä magnesiumia ja kalsiumia
  • Magnesium ja kalsium normaalille luustolle
  • Yksi pakkaus riittää 40 päivää

Kehomme tarvitsee suhteellisen suuria määriä kalsiumia ja magnesiumia joka päivä, lisäravinteella varmistat riittävän saannin ja turvaan kehosi päivittäisen tarpeen. Calcium Magnesium Swedish Supplementsilta yhdistää nämä mineraalit kätevissä kapseleissa, joita on yksinkertaista käyttää ja annostella.   

Magnesiumilla on pitkä lista tärkeitä funktioita kehossa. Sitä tarvitaan normaaliin luustoon, mutta myös hermojärjestelmän normaaliin toimintaan, elektrolyyttitasapainoon ja lihasten normaaliin toimintaan. Kalsium on tärkeä luuston terveydelle ja tukee myös normaalia aineenvaihduntaa ja lihastoimintaa.

Calcium Magnesium otetaan ruokailun yhteydessä, mieluiten päivän viimeisellä aterialla. Yksi pakkaus sisältää 120 kapselia ja riittää 40 päivää.  

Annoksia pakkauksessa: 40

Suositeltu päivittäisannos: Ota 3 kapselia päivittäin, mielellään ruokailun yhteydessä illalla. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

Sisältö:

3 kapselia

RDA % *

Kalsiumsitraatti

1 714 mg

 

- josta kalsium

360 mg

30

Magnesiumsitraatti

749 mg

 

- josta magnesium

250 mg

67

*Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:
Kalsiumsitraatti, magnesiumsitraatti, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumsuolat rasvahapoista), kapseli (gelatiini [naudasta]).

Säilytys:
Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:
Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.