×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Calendula Body Lotion, 200 ml

  Calendula Body Lotion merkiltä Weleda hoitaa lapsesi herkkää ihoa luonnollisella tavalla ja kosteuttaa sitä. Sopii tietenkin myös herkkäihoisille aikuisille.

  Lue lisää
  18,80 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1999829

  Weleda Calendula Body Lotion EKO, 200 ml (Lapsi & Vauva)

  Calendula Body Lotion merkiltä Weleda hoitaa lapsesi herkkää ihoa luonnollisella tavalla ja kosteuttaa sitä. Sopii tietenkin myös herkkäihoisille aikuisille.

  • Dermatologisesti testattu.
  • Voidaan käyttää syntymästä lähtien.

  Arvokkaat manteliöljy ja seesamiöljy ekologisilta viljelyksiltä pitävät ihon pehmeänä ja joustavana sekä suojaa sitä kuivumiselta. Ekologisesti viljellyn kehäkukan uute vaikuttaa rauhoittavasti ihoon. Aidot eteeriset öljyt antavat miedon tuoksun.

  Calendula Lotion on helppo levittää ja imeytyy nopeasti. Se on myös ihanteellinen päivittäiseen ihonhoitoon herkkäihoisille aikuisille. 

  Kun vauva syntyy, katoaa kohdun suojaava peite ja lapsi joutuu aivan uuden maailman eteen. Herkkä vauvaniho muodostaa nyt rajan sisä- ja ulkopuolen välillä, ja jokainen rakastava kosketus, jokainen vahvistava kontakti vahvistaa lapsen luottamusta tässä uudessa, vielä tuntemattomassa ympäristössä.

  Käyttö Voitele ihon suihkun tai kylvyn jälkeen tai tarvittaessa. Ota vähän voidetta kämmeniisi ja voitele iho, kuivaa pullonsuu käytön jälkeen. Älä jätä pulloa auki ilman korkkia. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: Vesi, manteliöljy, seesamöljy, alkoholi, glyseriini, rasvahappoglyseridi, kehäkukkauute, perussaippua mehiläisvahasta, ksantaani, aidot eteeriset öljyt

  Ingredients (INCI): Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Glyceryl Oleate, Calendula Officinalis Extract, Sodium Beeswax, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Geraniol. from natural essential oils