×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Calendula Kosteuttava Vartalovoide, 75 ml

  Weleda Calendula Kosteuttava vartalovoide hoitaa ja suojaa vauvan herkkää ihoa täysin luonnollisella tavalla.

  Lue lisää
  7,20 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1999827

  Weleda Calendula Kosteuttava vartalovoide


  Weleda Calendula Kosteuttava vartalovoide hoitaa ja suojaa vauvan herkkää ihoa täysin luonnollisella tavalla. Arvokkaat luomuviljelmiltä tuotetut manteli- ja seesamöljyt pitävät herkän ihon pehmeänä ja tukevat ihon luonnollista toimintaa.

  Puhdas mehiläisvaha ja ihoystävällinen villarasva suojaavat ihoa kuivumiselta vaikuttamatta ihon hengittävyyteen. Luomuviljeltyjen lääkekasvien kehäkukan ja kamomillan uutokset vaikuttavat ihoa rauhoittavasti. Hellävarainen ja mieto voide on erityisen sopiva kuivan ihon hoitoon koko vartalolle. Vaipan alueella se suojaa kosteutta ja ihoärsytystä vastaan. 

  Soveltuu käytettäväksi heti syntymästä lähtien.

  Weleda Calendula -sarja 
  Lapsen iholla ei ole vielä sitä suojakalvoa, joka aikanaan pitää yllä ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Vastasyntyneen iho on viisi kertaa ohuempi kuin aikuisen ja siksi erityisen herkkä ulkoisille vaikutuksille. Vauva voi nopeasti menettää lämpöä, koska ihon lämpöä säätelevä ominaisuus ei ole vielä täysin kehittynyt.

  Weledan Calendula-sarja edistää lämmittävän suojakerroksen muodostumista, jonka lapsi tarvitsee terveellisen ja harmonisen kehityksen takaamiseksi. Kasviöljyt hellivät lapsen ihoa antaen iholle lämpöimpulsseja. Rohtokasvi kehäkukka ja luonnolliset raaka-aineet toimivat vauvan ja lapsen herkän ihon suojamekanismeina. 

  Weledan Calendula-sarjan tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös aikuisten herkälle iholle!

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainesosat:
  Vesi, manteliöljy, villarasva, seesamiöljy, savi, alkoholi, mehiläisvahahydrolysaatti, rasvahappoglyseridi, pii, kehäkukka, kamomillankukka, aitoja eteerisiä öljyjä*, limonene*, linalool*, bentsyyli bentsoaatti*, bentsyylisalisyyli*, geraniol*. *aidoista eteerisistä öljyistä