×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Calendula Vauvaöljy, 200 ml

  Calendula Baby Oil on Weledan vauvaöljy, joka on hajusteeton ja hoitaa ja suojaa vauvan herkkää ihoa luonnollisella tavalla. Öljy on ihanteellinen käytettäväksi päivittäiseen ihonhoitoon, vauvan hierontaan ja vaippa-alueen pesuun.

  Lue lisää
  18,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1999826

  Calendula Baby Oil on Weledan vauvaöljy, joka on hajusteeton ja hoitaa ja suojaa vauvan herkkää ihoa luonnollisella tavalla. Öljy on ihanteellinen käytettäväksi päivittäiseen ihonhoitoon, vauvan hierontaan ja vaippa-alueen pesuun.

  • Hajusteeton.
  • Dermatologisesti testattu herkälle iholle.
  • Voidaan käyttää heti syntymästä alkaen.
  • Kehitetty yhteistyössä kätilöiden kanssa.

  Käyttö: Hiero iholle kylvyn jälkeen pehmein ja kevyin liikkein. Voidaan käyttää myös vauvan hierontaan ja vaippa-alueen pesuun sekä pienten vauvojen kylpyveteen.

  Arvokas ekologisesti viljelty seesamiöljy pitää ihon pehmeänä, tasaisena ja suojaa kuivumista ja ihoärsytystä vastaan. Kehäkukan uutteella on rauhoittava vaikutus ihoon. Calendula Baby Oil tukee luonnollisia ihon toimintoja ja rakentaa lämpökerroksen iholle.

  Kun vauva syntyy, katoaa kohdun suojaava kerros ja lapsi kokee täysin uuden maailman. Vauvaniho rakentaa nyt rajan sisäisen ja ulkoisen välille ja jokainen rakastava kosketus, jokainen varma yhteys, vahvistaa lapsen luottamusta tätä uutta ja tuntematonta ympäristöä kohtaan.

  Lapsesi iho on paljon ohuempi ja herkempi kuin omasi, ja se tarvitsee erityisen paljon huolenpitoa, hoitoa ja suojaa. Weledan lapsille ja vauvoille tarkoitettu ihonhoitosarja edistää herkän vauvaihon hyvää kehitystä ensimmäisestä päivästä lähtien ja auttaa osaltaan lastasi voimaan hyvin ja tuntemaan itsensä hyvin hoidetuksi. Tarkoin valitut raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja takaavat toimivan, mutta miedon ihonhoidon.

  Lapset ja ihonhoito

  Vastasyntyneen vauvan herkkä iho on paksuudeltaan noin viidesosa aikuisen ihosta. Tästä syystä se altistuu ja reagoi herkemmin ulkopuolisiin rasituksiin. Sylivauvat kokevat ulkomaailman suureksi osaksi ihollaan. Vasta myöhemmin kehittyy ihon toiminnot suojaavana kerroksena. Siksi on tärkeää suojata iho ilman sen vastaanottavuuden vahingoittamista.

  Paras tapa suojata itsensä ihon ärtymiseltä, halkeilulta ja kuivumiselta on ylläpitää luonnollista suojakerrosta, jonka me kaikki saamme syntymän yhteydessä, lisäämällä kosteutta ylläpitäviä ja pehmentäviä tuotteita. Pienten lasten on lisäksi hankala itse säännöstellä vartalon lämpötilaa, mikä tarkoittaa, että he tarvitsevat lisälämpöä ja -huolta. Lämmittävien öljyjen avulla voidaan tukea luonnollisia ihon toimintoja ja rakentaa lämmittävä kerros iholle.

  Weledan vauvavalikoiman keskiöön kuuluu hoitava kehäkukka (calendula). Sillä on hoitava ja rauhoittava vaikutus ärtyneelle ja herkälle iholle.

  Nämä erityisen miedot vauvanhoitotuotteet Weleda on kehittänyt yhteistyössä kätilöiden, lääkäreiden ja farmaseuttien kanssa. Kaikki Weledan vauvatuotteet on dermatologisesti testattu erittäin herkille ihoille, ja niitä voidaan käyttää suoraan syntymästä lähtien. Weledan Vauvanhoito ei sisällä mitään mineraaliöljyyn pohjautuvia raaka-aineita eikä synteettisiä hajuste-, väri, tai säilöntäaineita, jotka voivat vahingoittaa ihon luonnollisia toimintoja.

  Calendula officinalis on yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista lääkekasveista kun kyseessä on ihon luonnollinen terveys. Se tunnetaan myös nimellä tarhakehäkukka, ja se tunnetaan kirkkaasta väristä ja sen ominaisuudesta käyttää uskomattomalla tavalla hyväkseen auringonvaloa kesäkuusta lokakuuhun, jotta se pystyy kehittämään arvokkaita lääkinnällisiä voimia. Se on kuin tehty auttamaan ihoasi pysymään terveenä ja vastustuskykyisenä. Korkean toimivien aineiden pitoisuuden ansiosta, kuten karotinoidien, on calendulan erityisen arvokas ihon uusiutumiskyvylle.

  Weleda on käyttänyt celandulia jo yli 80 vuoden ajan antamaan ihmisen iholle positiivisen vaikutuksen. Weleda käsittelee pitkän kokemuksen siivittämänä yli tuhannen kilon verran kerättyjä tuoreita kukkia joka vuosi. Weleda käyttää hyväkseen lääketieteellisiä metodeja saadakseen esille calendulan hyvää tekevät ominaisuudet.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: Seesamiöljy, kehäkukkauute.

  Ainesosat (INCI): Sesamum Indicum (Seesami) Siemenöljy, Calendula Officinalis Kukkauute