×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -30%

  Chain Breaker, 60 caps

  Chain Breaker - Chained Nutritionin tehokas rasvanpolttaja, joka maksimoi rasvanpolton ja ehkäisee samalla lihasmassan vähenemistä.

  Lue Lisää

  alk. 19,53 €

  Normaalihinta: 27,90 €

  24,41 €/100 g 34,88 €/100 g

  Art nr.: 65902

  Chain Breaker - Chained Nutritionin tehokas rasvanpolttaja, joka maksimoi rasvanpolton ja ehkäisee samalla lihasmassan vähenemistä.

  • Kasviuutteita ja synefriiniä suurina pitoisuuksia
  • Vähentää ruokahalua ja makeanhimoa – helpottaa dieetin noudattamista!
  • Tehostaa rasvanpolttoa
  • Ylläpitää vireyttä ja terävöittää keskittymistä
  • Ehkäisee lihasmassan vähenemistä dieetin aikana

  Chain Breaker on edistyksellinen rasvanpolttaja, joka koostuu kasviuutteista ja synefriinistä. Yksinkertaisen tehokas yhdistelmä ainesosia, jotka palvelevat kahta tarkoitusta: Tehokasta ja nopeaa painonpudotusta sekä lihasmassan säilymistä.

  Painonpudotus noudattaa teoriassa melko yksinkertaista kaavaa: sinun on saatava vähemmän energiaa kuin mitä kulutat. Tämä toteutetaan vähentämällä ruoan määrää tai lisäämällä liikuntaa – mieluiten sekä että.

  Dieetni haasteena on se, että tavallista niukempi energiansaanti alentaa vireystasoa ja kasvattaa ruokahalua. Chain Breaker sisältää muun muassa cayennepippuriuutetta, vihreää teetä, mustapippuriuutetta ja synefriiniä, joiden yhdistelmällä on suotuisa vaikutus vireystason ylläpitoon, energiankulutuksen tehostamiseen ja ruokahalun vähentämiseen. Sen ansiosta selviydyt helpommin dieetin tuomista haasteista ja saavutat nopeampia ja parempia tuloksia.

  Päivittäinen annossuositus: Ota kaksi kapselia päivässä.  

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö ........................ per kapseli ......... per 2 kapselia

  Kaakao ................................. 250 mg .................... 500 mg

  Voikukka .............................. 100 mg .................... 200 mg

  Cayennepippuri ...................... 100 mg .................... 200 mg

  Vihreä tee .............................. 50 mg .................... 100 mg

  Synefriini ............................... 20 mg ..................... 40 mg

  Meleguettapippuri ....................10 mg ..................... 20 mg

  Mustapippuri ..........................2.5 mg ...................... 5 mg

  Epikatekiini ...........................1.25 mg .................... 2.5 mg

  Ainesosat: Kaakaouute (Theobroma cacao), kapselin päällys (naudan gelatiini), voikukkauute (Taraxacum officinale), cayennepippuriuute (Capsicum annuum, hedelmä), vihreä tee -uute (Camellia sinensis), synefriinihydrokloridi, meleguettapippuri (Aframomum melegueta), mustapippuriuute (Piper nigrum L., hedelmä), epikatekiini, täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi).
  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.