×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Chlorella Greens, 500 tablettia

  Lifestream Greens Chlorella on yksisoluinen, vihreä mikrolevä joka sisältää olennaisia mikro-ravintoaineita ja nukleiinihappoja RNA ja DNA.

  Lue lisää
  35,90 €
  359,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2390-2

   Viherpuhdistuskuuri kasvikunnan parhaimpien ravinnepankkien avulla

  Lifestream Greens Chlorella on yksisoluinen, vihreä mikrolevä, joka sisältää paljon mikroravintoaineita ja nukleiinhappoja (RNA ja DNA).

  Käyttö: Veden kera aterioiden välillä parantamaan puhdistusta. Myös 4-8 lasillista vettä päivässä parempaa tulosta varten.

  Ensimmäinen viikko: 3-5 tablettia / päivässä. Sen jälkeen: 5-10 tablettia / päivässä tarpeen mukaan (ylläpitokuuri. Kuuri : 15-20 tablettia / päivässä ainakin 2- 3 viikon ajan. Syö kuurin aikana hedelmiä ja tummanvihreitä vihanneksia, täysjyvää, pähkinöitä, siemeniä ja palkokasveja. Alussa vatsa voi oireilla ja pientä päänsärkyä ja väsymystä voi esiintyä. Tämä johtuu puhdistuksesta. Elleivät oireet lopu, pidä tauko.  Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei vaihtoehto monipuoliselle ruokavaliolle.*

  *EU-direktiivien mukainen merkintä. Ei lasten ulottuville. Säilytä kuivassa ja hyvin suljettuna. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä muiden lääkeaineiden ohella.
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.