×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Chromium, 90 caps

  Chromium – Star Nutritionin Chromium sisältää kelatoitua kromia optimaalisella biosaatavuudella kätevässä kapselimuodossa!

  Lue lisää
  9,90 €
  275,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6578

  Chromium – Star Nutritionin Chromium sisältää kelatoitua kromia optimaalisella biosaatavuudella kätevässä kapselimuodossa!

  • Edistää normaalia hiilihydraattien, rasvan ja proteiinien aineenvaihduntaa
  • Edistää verensokeritasojen pysymistä normaalina

  Star Nutritionin Chromium sisältää kromia, joka on kelatoitu pikolinaattihapolla. Keho hyödyntää kromipikolinaattia tehokkaammin kuin epäorgaanisia krominlähteitä.

  Kromin puute voi ilmetä kasvaneena makeanhimona, proteiinisynteesin heikentymisenä, rasvan kertymisenä suonistoon sekä huimauksena.

  Chromium on erinomainen perusravintolisä kaikille urheilijoille lajista tai tasosta riippumatta!

  Päivittäinen annossuositus: 1 kapseli

  Annoksia pakkauksessa: 90

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö Per annos (1 kapseli)
  Krompikolinaatti 2000 µg
   josta kromia 200 µg (500% RDA*)

   

  Ainesosat: Kromi (krompikolinaatti), voiteluaine (E470 b), paakkuuntumisenestoaine (E551), kapselimateriaali (naudan gelatiini, väriaine (E171))

   

  *RDA = Päivittäisen saannin vertailuarvo

   

  Allergiatietoa: Käsitellään tiloissa, joissa käsitellään myös soijaa, kananmunaa ja maitoa, ja voi sisältää näiden jäämiä.