×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  TÄMÄN VIIKON AJAN ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 9,90€ OSTOKSIIN!

  CLA Softgels, 90 gels

  Optimum Nutrition CLA Softgels sisältää konjugoitunutta linolihappoa korkealla raaka-ainelaadulla. Sitmulanttivapaa painonpudotustuote, joka lisää kropan rasvan vapautumista!

  Lue lisää
  27,50 €
  404,41 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6947-146

  Optimum Nutrition CLA Softgels sisältää konjugoitunutta linolihappoa korkealla raaka-ainelaadulla. Sitmulanttivapaa painonpudotustuote, joka lisää kropan rasvan vapautumista!

  • Stimulanttivapaa rasvanpolttaja
  • Lisää rasvan vapautumista kropan rasvavarastoista
  • Estää lihasproteiinin hajoamista dieetillä

  CLA (konjugoitunut linolihappo) on transrasvahappo, jota voidaan käyttää edistämään painonpudotusta dieetin ja säännöllisen harjoittelun tukena. CLA voi tehostaa rasvanpolttoa fyysisen aktiviteetin yhteydessä ja ehkäistä samalla lihasmassan menettämistä.

  CLA Softgels on stimulanttivapaa rasvanpolttaja, joten voit käyttää sitä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta, myös myöhään illalla. Sitä ei myöskään tarvitse syklittää. Yhdistä CLA Softgels L-Karnitiinia ja haaraketjuisia tai välttämättömiä aminohappoja sisältäviin tuotteisiin parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

  Annostus: Ota 1-2 kapselia 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

  Annoksia pakkauksessa: 45/90

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää konjugoitunutta linolihappoa (CLA).

  Sisältö

  Per 1 kapseli 

  Per 3 kapselia 

  CLA (konjugoitunut linolihappo)  

  750 mg

  2250 mg

  Ainesosat: Konjugoitunut linolihappo Clarinol®, Gelatiinikapseli, Glyseroli, Väri (Karamelliväri).

  Säilytys: Alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.