×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Clear HMB Liquid, 180 caps

  Chained Nutritionin Clear HMB Liquid on tutkitusti tehokas lihaskasvuvalmiste, joka sisältää HMB:tä vapaassa muodossa.

  Lue lisää
  57,90 €
  312,97 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6590-017

  Chained Nutritionin Clear HMB Liquid on tutkitusti tehokas lihaskasvuvalmiste, joka sisältää HMB:tä vapaassa muodossa.

  • Tutkitusti tehokas lihaskasvuvalmiste
  • Tavaramerkkisuojattua BetaTOR®:ia
  • Edistää lihaskasvua ja estää lihasproteiinin hajoamista
  • Parantaa palautumista
  • Sisältää koliinia, joka tasapainottaa HMB-koostumusta ja edistää rasva-aineenvaihduntaa
  • Annoksessa 3 g HMB-FA:ta (nestemäinen HMB vapaassa muodossa)

  HMB on tehokas ravintolisä, joka edistää lihaskasvua ja hidastaa lihaskudoksen hajoamista. Toisin kuin valtaosa markkinoiden HMB-tuotteista, Chained Nutritionin Clear HMB Liquid perustuu vapaassa muodossa olevaan HMB:hen (ei kalsiumiin sidottuun HMB:hen), mikä takaa paremman imeytymisen ja tehon.

  Vapaassa muodossa oleva HMB nousi suuren kiinnostuksen kohteeksi, kun vuonna 2014 tehty tutkimus* osoitti, että HMB:n nauttiminen 12 viikon ajan yhdistettynä kovaan harjoitteluun sai lihasmassan kasvamaan peräti 7,4 kilolla. Koehenkilöt tekivät raskaita painoharjoituksia, kuten penkkipunnerruksia, kyykkyjä ja maastavetoja.

  Suoran lihaskasvua edistävän vaikutuksen lisäksi HMB parantaa palautumista. Toisin sanoen voit treenata enemmän ja kovemmin uupumatta, ja siksi harjoittelu tuottaa myös parempia tuloksia.

  Tavaramerkkisuojatun BetaTOR®:n lisäksi, Clear HMB Liquid on uniikki tuote myös sisältämänsä Vitacholine®:n ansiosta. Vitacholine® on tavaramerkkisuojattu ainesosa, joka tasapainottaa nestemäistä HMB-koostumusta edistäen samalla rasvanpolttoa.

  Clear HMB Liquid on uraauurtava tuote lihaskasvuvalmisteiden joukossa ja se on kehitetty yhteistyössä kokeneiden urheilijoiden kanssa. Tuote soveltuu erinomaisesti treenaajalle, joka tavoittelee maksimaalista voimaa, lihasten kasvua tai lihasmassan säilymistä dieetin aikana.

  Suositeltava päiväannos: 6 kapselia päivässä. Harjoittelupäivinä: 3 kpl ennen treeniä, 3 kpl treenin jälkeen. Lepopäivinä: Nauti päivän mittaan yhteensä 6 kapselia 2–3 erään jaettuna.

  Annoksia purkkia: 30.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  *Wilson et al. (2014) The effects of 12 weeks of beta-hydroxy-beta-methylbutyrate free acid supplementation on muscle mass, strength, and power in resistance-trained individuals: a randomized, double-blind, placebo-controlled study Eur J Appl Physiol Jun;114(6):1217-27

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  Ravintolisä, joka sisältää beetahydroksibeetametyylibutyraattia (HMB) ja VitaCholine™-koliinia.

  Nettopaino: 183,2 g

  Sisältö

  per 2 kapselia

  per 6 kapselia

  HMB

  1058 mg

  3174 mg

  Vita-Choline™

  712 mg

  2136 mg

  Ainesosat: BetaTOR® beetahydroksibeetametyylibutyraatti, VitaCholine™-koliinikloridi, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sakeuttamisaine (piidioksidi).

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.