×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. (Max 1-2 päivän viive on mahdollinen) 

  Top seller

  Clear Muscle, 168 liquid caps

  Clear Muscle – Uniikki ja innovatiivinen lihaskasvuvalmiste Muscletechilta. Maksimoi lihaskasvusi vapaassa muodossa olevan HMB:n avulla!

  Lue lisää
  79,90 €
  475,60 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8218-238

  Clear Muscle – Uniikki ja innovatiivinen lihaskasvuvalmiste Muscletechilta. Maksimoi lihaskasvusi vapaassa muodossa olevan HMB:n avulla!

  • Täysin uusi ja ainutlaatuinen tuote
  • Optimoi lihaskasvu ja palautuminen
  • Paranna lihastesi suorituskykyä
  • Aminohappo HMB vapaassa muodossa
  • Erittäin hyvä imeytyminen
  • Todella kovaa treenaaville urheilijoille

  Jo vuoden 2014 alkupuolella Muscletech toi julkisuuteen tulevan lanseerauksen, jossa tuotetta kuvailtiin sanoin "The most powerful musclebuilder in history", eikä lanseeraus jättänyt ketään pettyneeksi. Clear Muscle on täysin uudenlainen tuote, joka sisältää lihasmassan kasvua edistävää aminohappo HMB:tä vapaassa muodossa ja pakattuna käteviin clear pill -kapseleihin, joista aine imeytyy äärimmäisen tehokkaasti kropan käyttöön. 

  HMB on suosittu ravintolisä kovaa treenaavien urheilijoiden keskuudessa, jotka tavoittelevat optimaalista lihaskasvua, palautumista ja proteiinisynteesiä. Muscletech on onnistunut luomaan uniikin variantin tästä ravintolisästä ja tuotteen avainainesosana toimii BetaTOR™ – HMB vapaassa muodossa!

  Markkinoilta löytyvät HMB-lisät perustuvat useimmiten kalsiumiin sidottuun HMB:hen. Clear Musclen sisältämä HMB tarjoaa ylivoimaisen imeytymisen ja vaikutuksen niihin verrattuna. Clear Musclella on voimakas anabolinen vaikutus ja se antaa mahtavia tuloksia kunhan vain liität oheen todella kovan treenin.

  Clear Muscle on ehdoton luksustuote, mikä näkyy myös hinnassa. Tähän hintaan saat kuitenkin 100% tehon!

  Annostus: Ota 2 kapselia 3 kertaa päivässä ennen aterioita, joista yksi annos noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ota yli 6 kapselia vuorokaudessa.

  Annoksia pakkauksessa: 84

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  5 Customer Review(s)

  per sivu

  5 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraattia (HMB).

   

  Sisältö: 168 kapselia 

   

  Sisältö Per 1 kapseli Per 6 kapselia
  HMB 1 g  3 g

   

  Ainesosat: BetaTOR® beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti, koliinikloridi, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, vesi), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.