×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Clear Muscle Next Gen, 84 softgels

  Clear Muscle Next Gen – Uniikki ja innovatiivinen lihaskasvuvalmiste Muscletechilta, sisältää HMB:tä vapaassa muodossa. Nyt vielä edeltäjäänsä tehokkaampi!

  Lue lisää
  79,90 €
  363,18 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8218-238-1

  Clear Muscle Next Gen

  • Ainutlaatuinen tuote lihaskasvun stimuloimiseen
  • Clear Muscle -tuotteesta kehitetty Next Gen -versio
  • Aminohappo HMB vapaassa muodossa
  • Erittäin hyvä imeytyminen
  • Kovaa treenaaville urheilijoille

  Jo vuoden 2014 alkupuolella Muscletech toi julkisuuteen tulevan lanseerauksen, jossa tuotetta kuvailtiin sanoin "The most powerful musclebuilder in history", eikä lanseeraus jättänyt ketään pettyneeksi. Clear Muscle oli täysin uudenlainen tuote, joka sisälsi lihasmassan kasvua edistävää aminohappo HMB:tä vapaassa muodossa ja pakattuna käteviin clear pill -kapseleihin, joista aine imeytyy äärimmäisen tehokkaasti kropan käyttöön.

  Clear Musclen menestyksen myötä MuscleTech päätti kehittää tuotetta edelleen ja on nyt lanseerannut version nimeltä Next Gen.

  HMB on suosittu ravintolisä kovaa treenaavien urheilijoiden keskuudessa, jotka tavoittelevat optimaalista lihaskasvua, palautumista ja proteiinisynteesiä. Muscletech on onnistunut luomaan uniikin variantin tästä ravintolisästä ja tuotteen avainainesosana toimii BetaTOR™ – HMB vapaassa muodossa!

  Markkinoilta löytyvät HMB-lisät perustuvat useimmiten kalsiumiin sidottuun HMB:hen. Clear Musclen sisältämä HMB tarjoaa ylivoimaisen imeytymisen ja vaikutuksen niihin verrattuna. Clear Musclella on voimakas anabolinen vaikutus ja se antaa mahtavia tuloksia kunhan vain liität oheen todella kovan treenin.

  Clear Muscle on ehdoton luksustuote, mikä näkyy myös hinnassa. Tähän hintaan saat kuitenkin 100% tehon!

  Annostus: Ota 1 kapselia 3 kertaa päivässä ennen aterioita, joista yksi annos noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ota yli 3 kapselia vuorokaudessa.

  Annoksia pakkauksessa: 84

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraattia (HMB).

  Sisältö: 84 kapselia 

  Sisältö  (1 kapseli)
  HMB 1 g 
  Vedetön beetaiini 250 mg

  SisältöBetaTOR® beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti, Glyseriini, muunnettu ruoka-tärkkelys, karrageeni, sorbitoli, puhdistettu vesi, luonnollinen aromi.

  Säilytys: Säilytetään viileässä ja pimeässä.