Takaisin
Määräalennus
Muscletech HMB Clear Muscle 84 softgels

Muscletech HMB Clear Muscle 84 softgels Muscletech

MuscleTech
Määräalennus

79.90 €
Norm.hinta 79.90 €
363.18 € / kg
Loppu varastosta

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

79.90 €

2 kpl

143.82 €
-10%

3 kpl

203.76 €
-15%

4 kpl

255.68 €
-20%
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #8218-238-1.MASTER | EAN 631656610154

Clear Muscle HMB Free acid on Muscletechin ravintolisä. Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen tuote sisältää HMB:tä vapaassa muodossa yhdessä betaiinin kanssa. Suosittu tuote lihaskasvu-kategoriassa.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Clear Muscle HMB Free acid on Muscletechin ravintolisä. Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen tuote sisältää HMB:tä vapaassa muodossa yhdessä betaiinin kanssa. Suosittu tuote lihaskasvu-kategoriassa.

HMB on aminohapon leusiinin metaboliitti. HMB:tä on ostettavissa useilta eri merkeiltä, ​​mutta lähes poikkeuksetta tämä HMB on sidottu kalsiumiin. Muscletech on kehittänyt HMB:n täysin vapaassa muodossa sitomatta HMB:tä mihinkään muuhun aineeseen. Tämä tekee Clear Muscle HMB Free acid tuotteesta erittäin suositun tuotteen lihaskasvu-kategoriassa.

 

  • Ainutlaatuinen HMB-tuote vapaassa muodossa
  • Betaiinilla
  • Suosittu tuote lihaskasvu-kategoriassa
  • Yksi pakkaus riittää 28 päivän käyttöön

 

Clear Muscle HMB Free acid on alkuperäisen Clear Musclen seuraaja ja toimittaa täyden annoksen puolessa kapseli määrässä, mikä on sekä kätevää että tehokasta. Clear Muscle on innovatiivinen ja täysin ainutlaatuinen tuote, joka on tehnyt siitä urheilijoiden suosikin. Clear Muscle perustuu HMB:hen, mutta ei mihin tahansa HMB:hen.

 

HMB on aminohapon leusiinin luonnollinen metaboliitti. Lisäravinteen avulla voit lisätä HMB:n saantia paljon enemmän mitä muutoin on mahdollista luonnollisen aineenvaihdunnan kautta. Nykyään on olemassa monia HMB-ravintolisiä, mutta niillä on lähes kaikilla yksi yhteinen piirre. Ne käyttävät HMB: tä, joka on sidottu kalsiumiin.

 

Clear Muscle on täysin erilainen tuote, jossa MuscleTech on onnistunut poistamaan kalsiumin, jättäen puhdasta HMB: tä. Vapaamuotoinen HMB yhdistettynä beetaiiniin muodostaa BetaTOR™-tuotteen, joka on MuscleTechin ainutlaatuinen innovaatio. Tämä HMB toimitetaan kirkkaissa kapseleissa nestemäisellä sisällöllä. Suositeltu annostus on yhteensä kolme kapselia päivittäin. Ota aina kapselit ennen aterioita. Harjoituspäivinä otat yhden päivän kapseleista ennen harjoitusta.

 

Annosten lukumäärä pakkauksessa: 28 kpl.

 

Suositeltu päivittäinen annos: Ota 1 kapseli yhteensä 3 kertaa päivässä. Ota ennen aterioita, joista yksi kapseli 30 minuuttia ennen harjoittelua harjoituspäivinä. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.

 

 

Sisältö:

1 kapseli

3 kapselia

BetaTOR® (HMB vapaassa muodossa)

1 000 mg 

3 000 mg

Vedetön betaiini

250 mg

750 mg

Ainesosat ja allergeenit:

BetaTOR® (beta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti, betaiini), kosteudensäilyttäjäaine (glyseriini), kapseli (muunnettu maissitärkkelys), stabilointiaineet (karrageeni, sorbitoli), puhdistettu vesi, luonnollinen makuaine.

 

Säilytys:

Säilytä lasten ulottumattomissa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:

Tämä tuote on ravintolisä, jolla ei tule korvata monipuolista ruokavaliota. Päiväkohtaista annostelusuositusta ei saa ylittää. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit sairaudesta tai käytät lääkitystä, ota yhteyttä lääkäriin ennen tuotteen käyttämistä.