0
0

Proteiinit Jopa 35% tarjouksessa! >> Tarjous voimassa 24/10 asti

Takaisin
Clear Muscle Next Gen, 84 softgels

Clear Muscle Next Gen, 84 softgels


79.90 €
363.18 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #8218-238-1.MASTER | EAN 631656608236
Clear Muscle Next Gen – Uniikki ja innovatiivinen lihaskasvuvalmiste Muscletechilta, sisältää HMB:tä vapaassa muodossa. Nyt vielä edeltäjäänsä tehokkaampi!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Clear Muscle Next Gen

  • Ainutlaatuinen tuote lihaskasvun stimuloimiseen
  • Clear Muscle -tuotteesta kehitetty Next Gen -versio
  • Aminohappo HMB vapaassa muodossa
  • Erittäin hyvä imeytyminen
  • Kovaa treenaaville urheilijoille

Jo vuoden 2014 alkupuolella Muscletech toi julkisuuteen tulevan lanseerauksen, jossa tuotetta kuvailtiin sanoin "The most powerful musclebuilder in history", eikä lanseeraus jättänyt ketään pettyneeksi. Clear Muscle oli täysin uudenlainen tuote, joka sisälsi lihasmassan kasvua edistävää aminohappo HMB:tä vapaassa muodossa ja pakattuna käteviin clear pill -kapseleihin, joista aine imeytyy äärimmäisen tehokkaasti kropan käyttöön.

Clear Musclen menestyksen myötä MuscleTech päätti kehittää tuotetta edelleen ja on nyt lanseerannut version nimeltä Next Gen.

HMB on suosittu ravintolisä kovaa treenaavien urheilijoiden keskuudessa, jotka tavoittelevat optimaalista lihaskasvua, palautumista ja proteiinisynteesiä. Muscletech on onnistunut luomaan uniikin variantin tästä ravintolisästä ja tuotteen avainainesosana toimii BetaTOR™ – HMB vapaassa muodossa!

Markkinoilta löytyvät HMB-lisät perustuvat useimmiten kalsiumiin sidottuun HMB:hen. Clear Musclen sisältämä HMB tarjoaa ylivoimaisen imeytymisen ja vaikutuksen niihin verrattuna. Clear Musclella on voimakas anabolinen vaikutus ja se antaa mahtavia tuloksia kunhan vain liität oheen todella kovan treenin.

Clear Muscle on ehdoton luksustuote, mikä näkyy myös hinnassa. Tähän hintaan saat kuitenkin 100% tehon!

Annostus: Ota 1 kapselia 3 kertaa päivässä ennen aterioita, joista yksi annos noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ota yli 3 kapselia vuorokaudessa.

Annoksia pakkauksessa: 84

Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraattia (HMB).

Sisältö: 84 kapselia 

Sisältö  (1 kapseli)
HMB 1 g 
Vedetön beetaiini 250 mg

SisältöBetaTOR® beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti, Glyseriini, muunnettu ruoka-tärkkelys, karrageeni, sorbitoli, puhdistettu vesi, luonnollinen aromi.

Säilytys: Säilytetään viileässä ja pimeässä.