Saat 30 € alennusta kun ostat yli 120 €: SYKSY30, Saat 20 € alennusta kun ostat yli 80 €: SYKSY20 yes

Takaisin
Cocosa Extra Virgin Coconut oil 1300 ml

Cocosa Extra Virgin kookosöljy, 1300 ml

Soma Hälsoprodukter

42.00 €
32.31 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #A7074.MASTER
Cocosa Extra Virgin kookosöljy: Neitsytkookosöljy on tyydyttynyt trooppinen rasva, jota voidaan käyttää sekä ravinnelisänä että ruoanlaitossa.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Cocosa Extra Virgin kookosöljy: Neitsytkookosöljy on tyydyttynyt trooppinen rasva, jota voidaan käyttää sekä ravinnelisänä että ruoanlaitossa.

Monien ruokien sisältämien pitkäketjuisten rasvahappojen sulattamiseen tarvitaan sappirakon tehtailemia sappisuoloja - kookoksen keskipitkiin rasvahappoihin niitä ei tarvita. Kookosöljy on siis helposti sulavaa.

Kookosöljyn merkittävin keskipitkäketjuinen rasvahappo on lauriinihappo, jolla on todistetusti antiseptisiä ominaisuuksia (myös äidinmaidossa on lauriinihappoa). Lauriinihappo muuttuu kehossa monolauriiniksi, joka puolustaa viruksia, bakteereita ja muita taudinaiheuttajia vastaan ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Lauriinihappoa saa vain kolmesta ruoka-aineesta (poislukien äidinmaidon!): voirasvasta (pieniä määriä), kookosöljystä ja palmuöljystä. Elimistö tarvitsee tyydyttyneitä rasvoja säilyttääkseen ja hyödyntääkseen tehokkaasti välttämättömiä rasvahappoja (omegat 3 & 6) - kun käyttää tyydyttyneitä rasvoja, keho tarvitsee vain pieniä määriä välttämättömiä rasvahappoja. 

Kookosöljy nostaa kehon lämpötilaa ja tehostaa painonpudotusta Todennäköisesti se siis edistää kilpirauhasen toimintaa, vaikkei tätä mekanismia olekaan vielä tarkasti selvitetty.

Cocosa Extra Virgin kookosöljy on juoksevaa yli +24°C. 

Suositeltu päiväannos: 1-3 rkl päivässä, voidaan nauttia sellaisenaan, leivän päällä, shakeissa sekä leivonnaisissa, jolloin se lisätään paistamisen tai keittämisen jälkeen, jotta vitamiinit säilyvät. Voidaan säilyttää huoneen lämmössä.

 

Ainesosat: 100% Luomu kookosöljy.

Tyydyttyneitä rasvahappoja 94,28 %

Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 4,88 %

Monityydyttymättömiä rasvahappoja 0,77 %

Omega-3 <0,1 % Omega-6 0,77 %

Transrasvahappoja <0,1 %

 

Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä saksanpähkinöistä ja mantelista.