×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Cocosa Extra Virgin kookosöljy, 1300 ml

  Cocosa Extra Virgin kookosöljy: Neitsytkookosöljy on tyydyttynyt trooppinen rasva, jota voidaan käyttää sekä ravinnelisänä että ruoanlaitossa.

  Lue lisää
  42,00 €
  32,31 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A7074

  Cocosa Extra Virgin kookosöljy: Neitsytkookosöljy on tyydyttynyt trooppinen rasva, jota voidaan käyttää sekä ravinnelisänä että ruoanlaitossa.

  Monien ruokien sisältämien pitkäketjuisten rasvahappojen sulattamiseen tarvitaan sappirakon tehtailemia sappisuoloja - kookoksen keskipitkiin rasvahappoihin niitä ei tarvita. Kookosöljy on siis helposti sulavaa.

  Kookosöljyn merkittävin keskipitkäketjuinen rasvahappo on lauriinihappo, jolla on todistetusti antiseptisiä ominaisuuksia (myös äidinmaidossa on lauriinihappoa). Lauriinihappo muuttuu kehossa monolauriiniksi, joka puolustaa viruksia, bakteereita ja muita taudinaiheuttajia vastaan ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Lauriinihappoa saa vain kolmesta ruoka-aineesta (poislukien äidinmaidon!): voirasvasta (pieniä määriä), kookosöljystä ja palmuöljystä. Elimistö tarvitsee tyydyttyneitä rasvoja säilyttääkseen ja hyödyntääkseen tehokkaasti välttämättömiä rasvahappoja (omegat 3 & 6) - kun käyttää tyydyttyneitä rasvoja, keho tarvitsee vain pieniä määriä välttämättömiä rasvahappoja. 

  Kookosöljy nostaa kehon lämpötilaa ja tehostaa painonpudotusta Todennäköisesti se siis edistää kilpirauhasen toimintaa, vaikkei tätä mekanismia olekaan vielä tarkasti selvitetty.

  Cocosa Extra Virgin kookosöljy on juoksevaa yli +24°C. 

  Suositeltu päiväannos: 1-3 rkl päivässä, voidaan nauttia sellaisenaan, leivän päällä, shakeissa sekä leivonnaisissa, jolloin se lisätään paistamisen tai keittämisen jälkeen, jotta vitamiinit säilyvät. Voidaan säilyttää huoneen lämmössä.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainesosat: 100% Luomu kookosöljy.

  Tyydyttyneitä rasvahappoja 94,28 %

  Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 4,88 %

  Monityydyttymättömiä rasvahappoja 0,77 %

  Omega-3 <0,1 % Omega-6 0,77 %

  Transrasvahappoja <0,1 %

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä saksanpähkinöistä ja mantelista.