×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Coffee Break, 300 g

  Coffee Break - Täysin uudenlainen & innovatiivinen kahvielämys M-Nutritionilta! Aitoa kolumbialaista kahvia ja kaikki proteiinin hyödyt!

  Lue lisää

  alk. 10,90 €

  Normaalihinta: 15,90 €

  36,33 €/ kg 53,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 42-104R

  Coffee Break - Täysin uudenlainen & innovatiivinen kahvielämys M-Nutritionilta! Aitoa kolumbialaista kahvia ja kaikki proteiinin hyödyt!

  • Proteiininlähteenä korkealaatuinen, lämpöstabiili heraproteiini 
  • Aitoa kolumbialaista kahvia
  • Täysin laktoositon ja gluteeniton
  • Valmista Coffee Break normaalin pikakahvin tapaan!

  M-Nutritionin Coffee Break on muutakin kuin kahvin makuinen proteiinijauhe – se on aitoa kolumbialaista kahvia ja se sisältää kaikki proteiinin hyödyt. Proteiininlähteenä on korkealaatuinen, lämpöstabiili heraproteiini, joka säilyttää rakenteensa ja koostumuksensa myös kuumaan veteen sekoitettuna.

  Coffee Break on erinomainen tapa lisätä päivääsi terveellinen kahvihetki tukemaan tasapainoista ruokavaliotasi! 

  Käyttöohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (15 g) jauhetta noin kahteen desilitraan kuumaa (HUOM! EI KIEHUVAA) vettä. Nauti 1-3 annosta päivässä.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (60 mg/annos). Ei suositella lapsille, raskaana oleville henkilöille tai kofeiiniherkille henkilöille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Erityisruokavaliovalmiste. Pikakahviproteiinijauhe. Sisältää makeutusainetta (Huom: maku Black Coffee ei sisällä lainkaan makeutusaineita). Laktoositon. Gluteeniton.

   

  Ravintosisältö keskimäärin Black Coffee / Cafe Latte / Chai Latte / Choco Mochaccino Per 100 g Per 15 g
  Energiaa 312 kcal 47 kcal
  Proteiinia 62 g 9,3 g
  Hiilihydraatteja 5 g 0,75 g
   joista sokereita 4 g 0,9 g
  Rasvaa 2,7 g 0,4 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 1 g 0,15 g
  Ravintokuitua 20 g 3 g
  Suolaa 0 g 0 g
  Kofeiinia 400 mg 60 mg

   

  Ainesosat Black Coffee: Lämpöstabiili heraproteiini (maito), inuliini, laktoositon rasvaton maitojauhe (maito), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), korkealaatuinen pikakahvijauhe, väri (E150), kofeiini. 

   

  Ainesosat Cafe Latte: Lämpöstabiili heraproteiini (maito), inuliini, laktoositon rasvaton maitojauhe (maito), aromi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), korkealaatuinen pikakahvijauhe, väri (E150c), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi).

   

  Ainesosat Chai Latte: Lämpöstabiili heraproteiini (maito), inuliini, laktoositon rasvaton maitojauhe (maito), aromit (kaneli, kardemumma), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), korkealaatuinen pikakahvijauhe, väri (E150c), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi).

   

  Ainesosat Choco Mochaccino: Lämpöstabiili heraproteiini (maito), inuliini, laktoositon rasvaton maitojauhe (maito), aromi (kaakaojauhe), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), korkealaatuinen pikakahvijauhe, väri (E150c), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi).