×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  TÄMÄN VIIKON AJAN ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 9,90€ OSTOKSIIN!

  Colladeen Derma Plus, 60 tablettia

  Colladeen Derma Plus, Lambertsilta, on ravintolisä, joka on kehitetty ihon hyvinvointia ajatellen. Sisältää vihreää teetä, joka auttaa suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta oxidatiivisilta vaurioilta

  Lue lisää
  33,10 €
  662,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2260

  Colladeen Derma Plus, Lambertsilta, on ravintolisä, joka on kehitetty ihon hyvinvointia ajatellen. Sisältää vihreää teetä, joka auttaa suojaamaan ihoa oxidatiivisilta vaurioilta, jotka aiheuttaa auringon UV-säteet.

  • Valittu "Vuoden parhaaksi ihon ravintolisäksi" Harper's Bazaar:n toimesta.
  • Tuote sisältää uutetta viinirypäleiden keskustasta, vihreää teetä ja mustikoita

  Colladeen Derma Plus on ravintolisä, joka sisältää kasviuutetta muun muassa viinirypäleiden keskustasta, vihreästä teestä ja mustikoista. Tuotetta pidetään hyvänä ihon hyvinvointia ja kauneutta lisäävänä ravintolisänä, joka on myös valittu "Vuoden parhaaksi ihon ravintolisäksi" kauneuslehti Harper's Bazaar:n toimesta vuonna 2012.  Sisältää vihreää teetä, joka auttaa suojaamaan ihoa oxidatiivisilta vaurioilta, jotka aiheuttaa auringon UV-säteet.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annostus:

  2 tablettia päivittäin ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Sopii myös kasvissyöjille. Colladeen® ravintolisää ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Ravintosisältö päiväannosta kohden (2 tablettia):

  Viinirypäleenkeskusuute 336 mg
  Vihreä tee -uute 50 mg
  Mustikkauute 16 mg
  Luteiini 6 mg
  Zeaxantiini 240 µg

  Ainesosat:

  Viinirypäleenkeskusuute (Vitis vinifera), vihreäteeuute (Camellia sinensis), mustikkauute (Vaccinium myrtillus), täyteaine (dikalciumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboximetyyliselluloosa siloitettu), luteiini ja zeaxantiini kehäkukasta (Calendula officinalis), paakkuuntumisenestoaine (piidioxidi, stearinhappo, magnesiumsuolat rasvahapoista), pintakäsittelyaine (hydroxipropylmetyyliselluloosa,väriaine (titaanidioxidi, rautaoxidit)).

  Säilytys:

  Säilytetään kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

  Yleistä:

  Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavalioa. Monipuolinen ja tasapainoinen ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.