×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Collagen plus joint support, 250 g

  Collagen plus joint support – Bättre Hälsan kollageenilisä edistää ihon ja lihasten elastisuutta. Rikastettu mm. MSM:llä, kurkumalla ja bromelainilla.

  Lue lisää
  42,00 €
  187,50 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A9093

  Collagen plus joint support – Bättre Hälsan kollageenilisä edistää ihon ja lihasten elastisuutta. Rikastettu mm. MSM:llä, kurkumalla ja bromelainilla.

  • Kalasta saatu kollageenilisä
  • Kollageeni on välttämätön ihan ja lihasten elastisuudelle
  • Hydrolysoitu kollageeni peptidimuodossa
  • Nopea imeytyminen
  • Lisätty inuliini tekee tuotteesta mahaystävällisen
  • Luonnolliset makuaineet

  Bättre Hälsan Collagen plus joint support on kollageenilisä, joka edistää ihon ja lihasten elastisuutta. Tuotteessa käytetty kollageeni saadaan kalasta. Kollageeni on kuitua muistuttava proteiini, jota esiintyy muun muassa ihmisen ihossa ja sidekudoksissa sekä jänteissä, rustossa ja lihaksissa.

  Suuri osa ihosta koostuu kollageenista ja siksi se on ihon elastisuudelle välttämätön aine. Kropan oma kollageenituotanto vähenee iän myötä, ja siksi kollageenilisä on hyvä vaihtoehto.

  Inuliini agave -kuitua käytetään tuotteessa täyteaineena ja se on mahaystävällinen. Collagen plus joint support on makeutettu luonnollisilla makuaineilla. Ripaus kiteistä hedelmäsokeria ja koivusokeria antavat hedelmäisen maun.

  Vaikutuksen täydentämiseksi, tuote on rikastettu muun muassa boswellialla, MSM:llä, kurkumalla, kondroitiinilla ja bromelainilla.

  Annostus:Sekoita ruokalusikallinen (10 g) jauhetta lasilliseen vettä. Juo ennen nukkumaanmenoa tai ennen aamupalaa tyhjään vatsaan. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

  Annoksia pakkauksessa: 25

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu
  Ravintosisältö Per 10 g
  Kollageeni 3000 mg
  MSM 250 mg
  Kondroitiini 225 mg
  Kananmunankuorimembraani 185 mg
  Boswellia 100 mg
  Bromelain 15 mg
  Kurkuma 25 mg
  C-vitamiini 50 mg
  Hyaluronihappo 10 mg

   

  Ainesosat: Hydrolysoitu kalakollageeni, hedelmäsokeri, kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani, kananmunankuorimembraani, boswellia serrata, makeutusaine (ksylitoli), askorbiinihappo, kurkuma (Curcuma longa), bromelain, hyaluronihappo, aromit (luonnollinen kiivi-mansikka), väri (punajuuriväri), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), biotiini.

   

  Allergiatietoa: Sisältää kalatuotteita ja makeutusainetta (ksylitoli).