Takaisin
Complete Diet New Formula, 1 kg

Complete Diet New Formula, 1 kg

Fairing

34.90 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Maku:
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #6992-01R
Complete Diet on kehitelty sekä harjoitteleville että ei-harjoitteleville henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoa ja lisätä rasvanpolttoa.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Complete Diet on kehitelty sekä harjoitteleville että ei-harjoitteleville henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoa ja lisätä rasvanpolttoa.

Complete Diet sisältää kaiken, minkä tarvitset yhden päivän aikana. Jos syöt kolme annosta päivässä, täytät elimistön mikro- ja makroainetarpeet. Vähäkalorisen sisällön johdosta paino putoaa nopeasti ilman että proteiinin, rasvan, hiilihydraatin, vitamiinien ja mineraalien määrää olisi liian matala.

Dieetillä on matala GI ja sen johdosta insuliinitaso pysyy vakaana. Tämä on käyttämämme fruktoosin ja platinosin ansiota. Platinos on äärimmäisen matalan GI:n sisältämä sokerimuunnelma, joka on myös hampaille ystävällinen. Tuote on myös vähälaktoosinen. Rasvalähteet ovat kertatyydyttämätöntä ja monityydyttämätöntä rasvaa sisältävä rapsiöljy sekä nopeasti imeytyvä MCT. Sisältää myös kaakaota ja ohraa. Kuitujen määrä on suuri, mikä antaa kylläisen olon. VLCD-tuote (very low calorie diet) on ravintoasiantuntijoiden kehittämä ja Elintarvikelaitoksen hyväksymä. Kaksi hyvää makua: suklaa ja mansikka.

Dieettiä ei tarvitse seurata täysin. Voit ottaa annoksen välipalaksi, esimerkiksi ennen treeniä. Ilman lääkärin suositusta, tuotetta ei saa käyttää ainoana ravintolähteenä yhtäjaksoisesti pidempään kuin kolme viikkoa. Ilman lääkärin suositusta, tuotetta ei saa käyttää ainoana ravintolähteenä ylipainon ja komplikaatioiden yhteydessä (esim. sydän- ja verisuonitaudit tai aineenvaihdunnan häiriöt). Tuote ei sovellu ravintolähteeksi lapsille ja nuorille, raskaana oleville, imettäville tai syömishäiriötä kärsiville. On tärkeää, että koko päivittäinen annos otetaan jos se on ainoa ravinnonlähde. On tärkeää juoda tarpeeksi nestettä.

Yksi annos = 46 g sekoitetaan n. 2 dl:aan vettä. Huom! Mittaa jauheen paino, sillä volyymipaino voi muuttua kuljetuksen ja varastoinnin yhteydessä.

Nopea tulos: Kolme annosta päivässä = painon pudotus 1-4 kg viikossa Korvaa kaksi ateriaa Complete Dietilla. Painonpudotus 0,5-1 kg viikossa. Complete Diet voidaan suosiolla käyttää välipalana.

 

Ravintoarvo per annos (46 g) Suklaa Mansikka
Energiaa 170 kcal 170 kcal
Proteiinia 18 g  18 g 
Hiilihydraatteja 10 g  12 g 
 joista sokereita 7 g  9.5 g 
 joista laktoosia <0.46 g  <0.46 g 
Rasvaa 5 g  4.5 g 

 

Ainesosat Suklaa: Maitoproteiini, inuliini (sikurijuuren kuitua), kaurakuidut [gluteeni] kaakao, fruktoosi, palatinos, rapsiöljy, vitamiineja/kivennäisaineita (kaliumsitraatti, natriumkloridi, magnesiumoksidi, kaliumkloridi, dikalsiumfosfaatti, askorbiinihappo, sinkkiglukonaatti, rautafumaraatti, di-alfa-tokoferyyliasetaatti, niasiiniamidi, retinoliasetaatti, kupariglukonaatti, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti, kolikalsiferoli, syanokobalamiini, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, mangaaniglukonaatti, fyllomenadiooni, foolihappo, biotiini, kromikloridi, ammoniumheptamolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti), MCT-rasva, suklaa-aromi, soijalesitini, stabilointiaine: guarkumi, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen).

 

Ainesosat Mansikka: Maitoproteiini, inuliini (sikurijuuren kuitua), palatinos, kaurakuidut [gluteeni], fruktoosi, rapsiöljy, vitamiineja/kivennäisaineita (kaliumsitraatti, natriumkloridi, magnesiumoksidi, kaliumkloridi, dikalsiumfosfaatti, askorbiinihappo, sinkkiglukonaatti, rautafumaraatti, di-alfa-tokoferyyliasetaatti, niasiiniamidi, retinoliasetaatti, kupariglukonaatti, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti, kolikalsiferoli, syanokobalamiini, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, mangaaniglukonaatti, fyllomenadiooni, foolihappo, biotiini, kromikloridi, ammoniumheptamolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti), MCT-rasva, mansikka-aromi, soijalesitiini, stabilointiaine: guarkumi, väri: punajuuri, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen).

 

Allergiatietoa: Sisältää maitoa, soijaa ja gluteenia.