×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Uutuus -46%

  Complete vitamin & mineral, 60 tabs + Omega-3, 120 caps

  Osta Complete vitamin & mineral, 60 tabs ja saat Omega-3,120 caps:n kaupan päälle!

  Lue lisää

  Price as configured: 15,90 €

  29,40 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETVITAMINOMEGA

  Lue lisää tuotteista

  • Complete vitamin & mineral, 60 tabs

   Complete on täydellinen vitamiini/mineraalilisä, joka imeytyy todella tehokkaasti. Erinomainen sinulle, jolla on vaikeuksia saada ruoasta tarpeeksi vitamiineja ja mineraaleja tai sinulle jolla on suurempi tarve johtuen stressistä, sairaudesta, dieetistä tai kovasta treenistä.


   Vain pieni vitamiinin tai mineraalin puute voi vähentää suorituskykyämme voimakkaasti ja yleisterveys kärsii. On hyvä muistaa että stressi (sekä fyysinen että psyykkinen) ja pieni energiansaanti lisäävät vitamiinien ja mineraalien tarvetta.

   Complete on kehitetty niille, jotka haluavat tuon vähän ”ekstran" vitamiini/mineraalituotteesta. Complete sisältää vitamiineja, mineraaleja ja myös sitruunasta peräisin olevia bioflavonoiideja, jotka parantavat C-vitamiinin imeytymistä. Lisätty pankreatiini-entsyymi, joka parantaa kaikkien ravinneaineiden imeytymistä, tekee tästä tuotteesta ainutlaatuisen.

   Annostus:
   1-2 tablettia päivässä. Suurinta annostusta ei saa ylittää.

   Yhden tabletin sisältö
   Vitamin A 10 mg Kalcium 125 mg
   Vitamin B1 6,25 mg Järn 7,5 mg
   Vitamin B2 6,25 mg Jod ( Kelp) 37,5 mcg
   Vitamin B6 6,25 mg Magnesium 125 mg
   Vitamin B12 12,5 mcg Zink 7,5 mg
   Vitamin C 250 mg Selen ( L-metionin) 25 mcg
   Vitamin D 5 mcg Koppar 1 mg
   Vitamin E 74 mg Mangan 2,5 mg
   Biotin 75 mcg Krom 25 mcg
   Folsyra 0,4 mg Kalium 25 mg
   Pantotensyra 12,5 mg Bioflavonoider (citron) 25 mg
   Paba 12,5mg Pancreatin 37,5 mg
     Betain HCI 20 mg
    
      
  • Omega-3

   Omega-3-rasvahapoista elimistölle erityisen tärkeitä ovat DHA ja EPA, joita saadaan vain rasvaisesta kalasta tai kalaöljystä.Aikuisten tulisi saada Omega-3-rasvahappoja 2-3 g / vuorokausi. Tarvittava määrä saadaan syömällä esimerkiksi 150 g rasvaista kalaa, kuten lohta.

   Monet välttävät lähes kaikkea rasvan syöntiä, mikä johtaa ravinnon saannissa puutteisiin. Jotta elimistö säilyisi terveenä ja toimintakykyisenä, ravinnosta on saatavarasvojen sisältämiä välttämättömiä rasvahappoja. Ne muistuttavat siinä mielessä vitamiineja, että elimistömme tarvitsee niitä päivittäin verrattain pieniä määriä.

   Välttämättömät rasvahapot ovat näet kaikkien solujemme rakenneosia ja niillä on monia tärkeitä tehtäviä elimistössä. Ne huolehtivat mm. elimistön hormonien tuotannosta, immuunijärjestelmän toiminnasta sekä ihon, hiusten, nivelten ja sydämen sekä verisuonien kunnosta. Ne tuottavat elimistössä hyviä prostaglandiineja, jotka ehkäisevät tulehduksia ja kipuja.

   Urheilijalle ja aktiivikuntoilijalle, välttämättömien rasvahappojen liian vähäinen saanti on monin tavoin erityisen haitallista. Kova fyysinen rasitus voi tällöin johtaa helposti kroonisiin nivelvaivoihin tai muihin tulehduksiin, mikä tietysti haittaa harjoittelua ja hidastaa kunnon kehitystä.

   Pakkaus: 450 kapselia/purkki a´1000 mg

   Energiaa: 1 kapseli = 10,69 kcal

   Annostus: 2-6 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä.

   Kalaöljy Omega-3 (18% EPA 12% DHA)1000 mg, gelatin, glycerin, vitamin E 3 mg.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.