×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Crazy 8, 260 g, Blue Ice Rocket

  Useista pre-workouteistaan tunnetun Swedish Supplementsin Crazy 8 on vahva lisäys tähän sarjaan: 8 stimulanttia sisältävä PWO!

  Lue lisää
  36,90 €
  141,92 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 890989-10

  Vahva pre-workout

  • Erittäin korkeapitoinen pre-workout
  • 8 stimulanttia parempaan suorituskykyyn
  • Lisää vireystilee*
  • Lisää keskittymiskykyä*
  • Lisää lihaskestävyyttä*

  Kahdeksan stimulanttia

  Swedish Supplementsin Crazy 8 -PWO sisältää nimensä mukaisesti kahdeksan stimulanttia, jotka on eristetty kasvikunnasta saatavista ainesosista. Tuotteen sisältämä kofeiini edistää vireystilaa*, keskittymiskykyä* ja lihaskestävyyttä*.

  Muut vaikuttavat ainesosat

  Crazy 8 sisältää vahvan stimulanttiyhdistelmän lisäksi useita muita ainesosia; Koliinibitartraatti, PWO-ainesosien klassikko beeta-alaniini, L-sitrulliini, tauriini ja L-tyrosiini täydentävät tuotteen ja tekevät siitä erinomaisen valinnan sinulle, joka haluat lähteä treenisalille kovalla intensiteetillä!

  Annostus: Sekoita 10 g jauhetta (noin 3/4 mittakauhallista = 15 ml) 3 dl:aan vettä ja nauti noin 30 minuuttia ennen harjoittelua tai muuta fyysistä suoritusta.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (175 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  POWER MATRIX

  4000 mg

  L-sitrulliini DL-malaatti

  2000 mg

  Beeta-alaniini

  200 mg

  FOCUZ MATRIX

  3500 mg

  Tauriini

  2000 mg

  L-tyrosiini

  750 mg

  Koliinibitartraatti

  750 mg

  STIM COMPLEX

  933 mg

  Vihreä tee -uute 40%   

  187 mg

  Vedetön kofeiini 

  175 mg

  Guaranauute 22%

  130 mg

  Vihreä kahvipapu-uute

  100 mg

  Teobromiini (kaakao)

  100 mg

  Kolapähkinäuute

  100 mg

  Yerba Mate

  75 mg

  L-teaniini

  70 mg

  VITAMIN STACK

  11 mg

  % RI*

  Vitamin B3 (Niacin)

   10 mg

  62*%

  Vitamin B12

  1000 mcg

  400*%

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Ainesosat: L-sitrulliini DL-malaatti, beeta-alaniini, tauriini, L-tyrosiini, koliinibitartraatti, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, vedetön kofeiini, teobromiini, kolapähkinä (Cola nitida), aromit, vihreä tee -uute 40% (Camellia Sinensis), yerba mate -uute (lehti) (Ilex paraguariensis), l-teaniini, guaranauute 22% (siemen) (Paullinia cupana), vihreä kahvipapu -uute (Coffea Arabica), B3-vitamiini (nikotiinihappo), B12-vitamiini (syanokobalamiini), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), väri (E131).