×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Crea.TOR, 120 caps

  Unohda aikaisemmat kokemuksesi kreatiinista - Crea.TOR in vaikutus on jotain aivan erilaista mitä olet koskaan aiemmin kokenut. Valtavan voimakas kreatiinisekoitus!

  Lue lisää
  29,90 €
  271,82 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9928-077   
  Creatine of the Year

  Crea.TOR - voimakas kreatiinisekoitus! Pelkkä monohydraatti toimii, mutta miksi tyytyä siihen?

  BioTech USA on kehittänyt sen mikä kukaan muu ei ole pystynyt ennen tuottamaan. Unohda aikaisemmat kokemuksesi kreatiinista - Crea.TORin vaikutus on jotain aivan erilaista mitä olet aiemmin kokenut. Täysin ilman sivuvaikutuksia!

  Miksi Crea.TOR on niin voimakas?

  1. TOR Matrix (1,100 mg / annos) on ainutlaatuinen koostumus. Se on alkalisoitu kreatiini, jossa on korkeampi pH-arvo. Sen imeytyminen ja tehokkuus ovat ylivoimaisia. Crea.TOR sisältää puhtainta mahdollista kreatiinimonohydraattia. Se liukenee nopeasti ja täydellisesti sen erityisen tarkan käsittelyn ansiosta.

  2. Kreatiini-Seerumi - erityinen yhdistelmä kolmesta eri kreatiinimuodosta: Kreatiinihydrokloridi - koostumus kehitetty vuonna 2003, joka on osoittautunut olevan tehokkaampi kuin kreatiinimonohydraatti. Tämä vähentää paisumuksen tunnetta, liukenee helposti vereen eikä se muutu kreatiiniksi.


  AKG - Uusi havainto. AKG tekee koostumuksesta vakaamman ja sen takia Crea.TOR liukenee erittäin helposti ja pH-arvo pysyy tasaisena. Tuote ei myöskään aiheuta vatsa- tai ruoansulatusongelmia. AKG varmistaa, että kreatiini tulee lihasten käytettäväksi välittömästi.

  Kreatiiniglukonaatti - Kreatiini ja sen kuljetusmenetelmä yhdistettynä. Kreatiiniglukonaatti on myös kemikaalisesti sidottu hiilihydraattiin, mikä lisää huomattavasti imeytymistä.


  3. "Maksimoitu Energia". Niasiini, vihreä tee ja luontainen guarana on yhdistelmä, joka lisää mentaalista suorituskykyä ja näin ollen kreatiini auttaa sinua saavuttamaan huipputason.


  Crea.TOR saa sinut käyntiin ja myös pitää käynnissä.
  • Laajentaa verisuonia ja lisää hapenkuljetusta.
  • Kiihdyttää pulssia.
  • Lisää keskittymiskykyä ja valppautta.

  4. ATP-tekijä - Crea.TORin maksimaaliseen hyödyntämiseen.
  Kalsiumpyruvaatti, NADH ja tyrosiini ovat energiatuotannon katalysaattorit. AAKG ja sitrulliinimalaatti lisäävät typpimonoksiditasoja ja helpottavat solujen välistä kommunikaatiota sekä lisäävät ravintoaineiden kuljetusta ja hapenkuljetusta.

  Annostus: Ota 2 kapselia 30 minuuttia ennen harjoitusta. Välipäivinä, ota 2 kapselia tyhjään vatsaan aamulla.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään myös maitoa, soijaa, kananmunia ja pähkinöitä.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Annos = 2 kapselia

  Annoksia/pakkaus: 60 kpl

   

  TOR Matrix -

  Puskuroitu kreatiini, mikronisoitu kreatiini

  1100mg

  Creatine SERUM -

  Kreatiini HCI, kreatiiniglukonaatti, kreatiini AKG

  100mg

  Energy maximize -

  Niasiini, vihreä tee, guarana uute

  100mg

  ATP Factor -

  Kalsiumpyruvaatti, L-tyrosiini, Arginiini AKG, sitrulliinimalaatti, NADH

  170mg
  Pyridoksiini (B6-Vitamiini) 10mg