Takaisin
Womens Best Creatine, 300 g

Creatine, 300 g

Womens Best

19.90 €
66.33 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #555537.MASTER | EAN 9010128004751
Creatine on Womens Bestin lisäravinne, joka sisältää puhdasta kreatiinimonohydraattia maailmanlaajuisesti tunnetussa Creapure® -muodossa. Mikronisoitu kreatiini, jota on helppo käyttää.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Kreatiini on yksi maailman tunnetuimpia ja tutkituimpia lisäravinteita. Kreatiini lisää todistetusti fyysistä suorituskykyä toistuvissa, voimaa vaativissa, lyhytkestoisissa ja intensiivisissä harjoituksissa. Tämä vaikutus saadaan 3 g päiväannoksella kreatiinia.

  • 100 % puhdasta kreatiinimonohydraattia
  • Creapure®
  • Täysin vapaa muista ainesosista ja lisäaineista

Kreatiini on nykyään uskomattoman suosittu lisäravinne, eikä se ole kovin kummallista, sillä kreatiini lisää todistetusti lihasten kestävyyskapasiteettia. Tämä vaikutus sadaan 3 g annoksella kreatiinia päivässä. Kun valitset kreatiiniasi, on syytä valita se huolella.

Womens Best Creatine on 100% puhdas kreatiinilisä, joka ei sisällä mitään muita ainesosia. Womens Best on päättänyt käyttää Creapure® -muotoa, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu mikronisoitu kreatiini ja takaa maksimaalisen laadun.

Yksinkertaisin tapa käyttää kreatiinia, on käyttää sitä päivittäin, eli myös treenivapaina päivinä. Sekoita annos vapaavalintaiseen juomaan, kuten proteiinijuomaan treenin jälkeen tai yksinkertaisesti veteen ja juo.

Annoksia pakkauksessa: 60

Suositeltu päivittäisannos: Ota 1 kukkurallinen mittakauha (5 g) päivässä. Sekoita 2,5 – 3,5 dl vettä tai mehua. Suositeltu päivittäisannosta ei tule ylittää.

Sisältö:

1 mitta (5 g)

CreaPure®

5 000 mg

- josta kreatiinia

4 400 mg

Ainesosat ja allergeenit:

CreaPure® (kreatiinimonohydraatti).

Säilytys:

Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:

Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.