0
0

<< BLACK WEEK >> Osta nyt, maksa myöhemmin Klarnalla! Pidennetty palautusoikeus 14.01.2022 saakka.

Takaisin
30%
Swedish Supplements Creapure, 300 g

Creatine, 300 g

Swedish Supplements
30%

11.83 €
16.90 €
39.43 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #890992-350.MASTER | EAN 7350069382924
Creapure on Swedish Supplementsin lisäravinne, joka sisältää 100% puhdasta kreatiinimonohydraattia maailmanlaajuisesti tunnistetussa Creapure® -muodossa. Sisältää ainoastaan 100% mikronisoitua kreatiinia.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Kreatiini on tunnetusti lisäravinteiden kuningas. Yksinkertainen, mutta tehokas lisäravinne. Swedish Supplementin Creapuresta saat 5 000 mg, 100% puhdasta Creapure® kreatiinimonohydraattia per mittakauha. Täysin vapaa muista lisäaineista ja voidaan sekoittaa mihin tahansa nesteeseen.

  • 100 % kreatiinmonohydraatti
  • Creapure®
  • Neutraali maku
  • Voidaan sekoittaa mihin tahansa juomaan

Kreatiini on nykyään yksi markkinoiden tutkituimmista ravintolisistä. Monien tutkimusten ansiosta on nykyään tiedossa, että kreatiini todistetusti parantaa fyysistä suoritusta toistuvissa, lihasvoimaa vaativissa harjoituksissa sekä lyhytkestoisessa ja intensiivisessä treenissä. Tämä teho saadaan päivittäisellä 3 g annoksella kreatiinia.

Creapure® on yksi tunnetuimpia kreatiinimerkkejä. Creapure® on erittäin puhdasta ja mikronisoitua kreatiinia, joka sekoittuu hyvin mihin tahansa nesteeseen. Jauhe on mauton ja sopii tämän ansiosta niin veteen, kuin proteiinijuoman sekaan.

Jokainen mittakauhallinen Creapurea antaa sinulle täydet 5 000 mg Creapure®. Käytä tuotetta päivittäin. Treenipäivinä suosittelemme käyttämään tuotetta ennen treeniä yhdessä PWO:n kanssa tai treenin jälkeen palautusjuomassa.

 

Annoksia per pakkaus: 60

 

Suositeltu päivittäisannos: Ota 1 mittakauhallinen (5 g) päivittäin, sekoitettuna haluamaasi nesteeseen. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

Sisältö:

1 mitta (5 g)

Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

5 000 mg

 

Ainesosat ja allergeenit:

Creapure® (kreatiinimonohydraatti).

 

Säilytys:

Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

 

Tietoa:

Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.