×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Creatine MagnaPower

  Olimpin Creatin MagnaPower, on magnesium-mineraalin ja kelatoidun kreatiiinin yhdistelmä.

  Lue lisää
  25,20 €
  162,58 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820004R

  Creatin MagnaPower, on mineraalin magnesiumin ja kelatoidun kreatiiinin yhdistelmä. Nyt kreatiinin parhaimmat piirteet on otettu käyttöön uudessa kapselimuotoisessa tuotteessa, jolla ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Ei enää tarvetta ladata vahvoja annoksia, nyt teho on välitön!

  Kysymyksessä on uusi kreatiinista ja magnesiumista kehitetty molekyyli. Tämä on luoto kelatoimalla se aminohapoksi. Tämä tuote on patentoitu USA:ssa laboratoriossa nimeltä Albion Laboratories. Euroopassa tuotetta markkinoi Olimp Sport Nutrition.

  Mitkä ovat tulokset?

  Tulos on parempi jaksaminen, varsinkin sellaisten urheilulajien yhteydessä, joissa on lyhyitä taukoja esim. jääkiekko, salibändi, jalkapallo. Sopii myös lajeihin joissa vaaditaan yhtäkkisiä voimia kuten pituus- ja korkeahyppy ja heittolajeja. Kreatiini sopii hyvin voimalajeihin, voimannostoon ja kehonrakennukseen. Enemmän suoritusta ennen kun maitohappo astuu kuvaan. Kreatin Magnapower imeytyy paremmin ja annos on pienempi. Kreatiinimonohydraattia on tutkittu vuosikymmeniä ja kaikki tutkimukset osoittavat sen myötäistä vaikutusta voimaan, lihaskehitykseen ja räjähtäväiseen tunteeseen. Kreatiinia on myös yhdistetty negatiivisiin vaikutuksiin kuten painonnousu (nesteen kertyminen), vatsaongelmia tai, ettei vaikutuksia ole ollenkaan. Nyt kreatiinin parhaimmat piirteet on otettu käyttöön uudessa kapselimuotoisessa tuotteessa, jolla ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.