Takaisin
Creatine MagnaPower, 120 caps

Creatine MagnaPower

Olimp Sports Nutrition

25.20 €
162.58 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #820004R
Olimpin Creatin MagnaPower, on magnesium-mineraalin ja kelatoidun kreatiiinin yhdistelmä.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Creatin MagnaPower, on mineraalin magnesiumin ja kelatoidun kreatiiinin yhdistelmä. Nyt kreatiinin parhaimmat piirteet on otettu käyttöön uudessa kapselimuotoisessa tuotteessa, jolla ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Ei enää tarvetta ladata vahvoja annoksia, nyt teho on välitön!

Kysymyksessä on uusi kreatiinista ja magnesiumista kehitetty molekyyli. Tämä on luoto kelatoimalla se aminohapoksi. Tämä tuote on patentoitu USA:ssa laboratoriossa nimeltä Albion Laboratories. Euroopassa tuotetta markkinoi Olimp Sport Nutrition.

Mitkä ovat tulokset?

Tulos on parempi jaksaminen, varsinkin sellaisten urheilulajien yhteydessä, joissa on lyhyitä taukoja esim. jääkiekko, salibändi, jalkapallo. Sopii myös lajeihin joissa vaaditaan yhtäkkisiä voimia kuten pituus- ja korkeahyppy ja heittolajeja. Kreatiini sopii hyvin voimalajeihin, voimannostoon ja kehonrakennukseen. Enemmän suoritusta ennen kun maitohappo astuu kuvaan. Kreatin Magnapower imeytyy paremmin ja annos on pienempi. Kreatiinimonohydraattia on tutkittu vuosikymmeniä ja kaikki tutkimukset osoittavat sen myötäistä vaikutusta voimaan, lihaskehitykseen ja räjähtäväiseen tunteeseen. Kreatiinia on myös yhdistetty negatiivisiin vaikutuksiin kuten painonnousu (nesteen kertyminen), vatsaongelmia tai, ettei vaikutuksia ole ollenkaan. Nyt kreatiinin parhaimmat piirteet on otettu käyttöön uudessa kapselimuotoisessa tuotteessa, jolla ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

 

Innehåll/ 2 kapslar:  Mängd: 
Kalorier  6.7 kJ/ 1.6 kcal
Protein 0.4 g 
Patenterad blandning -  Creatine Magna Power: 2200 mg 
Magnesium 176 mg 

Ingredienser: Magnesium kreatin kelat, fyllnadsmedel - mikrokristallin cellulosa, klumpförebyggande medel - magnesiumstearat, kapsel - (gelatin, färg: E 171).