×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Jäsenhinta -51%

  Creatine PH-X, 90 caps

  Creatine PH-X on ylivoimainen voimaa lisäävä valmiste. Ei tarvi tankkausta. PH-X on resistentti vatsanhapoille ja takaa näin tehokkaan imeytymisen.

  Lue lisää

  alk. 8,90 €

  Normaalihinta: 17,99 €

  224,88 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9928-062

  Creatine PH-X on ylivoimainen voimaa lisäävä valmiste. Ei tarvi tankkausta.  Creatine  PH-X on resistentti vatsan hapoille ja takaa näin tehokkaan imeytymisen.

  BioTech Creatine PH-X on kreatiinimonohydraattia kapselien muodossa. Kapselista erittyy hitaasti kreatiinia ja näin saa aikaan tehokkaimman vaikutuksen. Creatine PH-X kreatiini ei aiheuta turvotusta.

  Tehokkaan imeytymisen johdosta voi käyttää pienempiä annoksia.

  Kenelle soveltuu: Kreatiinilisä korkealla tasolla harjoitteleville

  Annostus: 2 kapselia 80 minuuttia ennen harjoittelua. 2 kapselia otetaan harjoittelun jälkeen.

  Tietoja: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö/annos (2 kapselia): Creatine PH-X 1,5 g

  Muut aineet: kreatiinimonohydraatti, natriumfosfaatti, natriumbikarbonaatti, liivate, hera (maidosta) ja magnesiumstearaatti.