×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin 28.7. asti!

  -30%

  Cutter, 120 caps

  Cutter - Swedish Supplementsin runsaasti kofeiinia sisältävä ja energiaboostin antava rasvanpolttaja kivenkovien tulosten saavuttamiseen!

  Lue lisää

  alk. 27,90 €

  Normaalihinta: 39,90 €

  279,00 €/ kg 399,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 890961

  Cutter - Swedish Supplementsin runsaasti kofeiinia sisältävä ja energiaboostin antava rasvanpolttaja kivenkovien tulosten saavuttamiseen!

  • Tunnettuja ainesosia tehokkaampaan rasvanpolttoon
  • Korkea kofeiinipitoisuus
  • Nestettävä poistava vaikutus
  • Antaa energiaboostin

  Swedish Supplementsin Cutter sisältää mm. kofeiinia, katekiineja, forskoliinia sekä klorogeenihappoa - synergistisesti vaikuttava ainesosayhdistelmä, joka auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi.

  Dieetillä oloon liittyy useimmiten sekä väsymystä että näläntunnetta, mikä tekee projektista entistä rankemman. Cutter antaa sinulle työkalut juuri näiden ongelmien voittamiseen, ja tekee painonpudottamisesta hieman helpompaa.

  Annostus: Ota 2-3 kapselia aamulla runsaan vesimäärän kera. Älä ylitä maksimiannostusta (3 kapselia/vrk) ja vältä tuotteen nauttimista myöhään illalla. Aloita tuotteen käyttö pienemmällä annostuksella ja lisää tarpeen vaatiessa annostusta.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.


  Sisältö   Per kapseli    Per päivittäinen annossuositus
  Vedetön kofeiini 100mg**   300mg**
  Vihreä tee 100mg**   300mg**
  Vihreä kahvipapu (klorogeenihappo) 50mg**   150mg**
  Cayennepippuri 50mg**   150mg**
  Coleus forskholii 25mg** 75mg**

  ** Päivittäistä saantisuositusta ei ole määritelty

  %RDA: Päivittäisen saannin vertailuarvosta 

   

  Ainesosat: Vedetön kofeiini, vihreä tee (camelia sinensis), vihreä kahvipapu-uute, cayennepippuri, colueus forskohlii, kapselin päällys: gelatiini, värit: E-171 (titaanidioksidi), E-120 (karmiinihappo)