×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. (Max 1-2 päivän viive on mahdollinen) 

  Intim Daily Wash, 150 ml

  Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Ylläpitää luonnollista pH-arvoa ja on erityisen ihoystävällinen.

  Lue lisää
  4,90 €
  32,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6096

  Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Ylläpitää luonnollista pH-arvoa ja on erityisen ihoystävällinen.

  Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Karvanpoiston jälkeen monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erikoisen karvanpoiston intiimihoitosarjan.

  Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Maitohappopitoinen ja pH 3,4 pitävät pH-arvot normaalitasolla. Purokrassi, kamomilla ja ekologiset raaka-aineet antavat sinulle terveellisen ja miellyttävän olon.  Miedosti hajustettu, ihoystävällinen.

  Intim Daily Wash on erityisesti intiimialueen pesuun tarkoitettu, mutta sopii hyvin koko vartalon pesuun. Määrä oman toivomuksen mukaan.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tilavuus: 150 ml

   

  Sisältö: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Lactic Acid, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Limnanthes Alba Seed Oil, Maltodextrin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Dehydro Acetic Acid, Bensoic Acid, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Parfum.

   

  Säilyvyys: avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta.

   

  Säilytys: säilytetään huoneenlämmössä.

   

  *Dermatologisesti testattu tarkoittaa, että valmiste on testattu iholla mahdollisten yliherkkyysreaktioiden vuoksi. Gynegologinen testi tarkoittaa; että naispotilaat on testattu ennen tuotteiden käyttöä sekä käytön aikana että jälkeen.