×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin 28.7. asti!

  Deodorantti Ruusu, 60ml

  Miellyttävä deodorantti, joka on hellävarainen iholle, mutta tehokas hienhajua vastaan.

  Lue lisää
  11,00 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A4881

  Deodorant Ruusu

  Nyt saatavilla tuplapakkaus.

  Roll-on-deo ilman synteettisiä alumiinisuoloja. Sitruunahappoesteri ja aluna yhdessä aloe veran kanssa tarjoavat miellyttävän deodorantin, joka on hellänvarainen iholle, mutta tehokas hienhajua vastaan.

  Luonnollista alumiinisuolaa aluna ei pidä sekoittaa synteettisiin, kuten alumiinikloridiin, jota tavalliset deodorantit sisältävät. Ihana ruusun tuoksu. Itsesäilyvä järjestelmä. 

  Ainesosat (INCI): Aqua, Aloe vera, Kalium aluna, Setearyyliglukosidi, Trietyylisitraatti, Glyseroli, Glyseryyli Kaptylaatti, Natrium levulinaatti, Natrium Anisaatti, Ksantaanikumi, Tokoferoli, natriumfytaatti, Maitohappo, Aromit (Linalooli, Geranioli, Sitronelloni, Limoneeni, Eugenoli, Farnesoli, Bentsyylibentsoaatti).

  Sisältö på suomi: vesi, aloe vera, aluna, emulgoiva, sitruunahappoesteri, glyseriini, luonnon säilöntäaineita, ksantaanikumi, maitohappoa, eteerisiä öljyjä: ruusupuu, ruusu, laventeli, neroli.

  Aromit sisältyvät luontaisesti eteerisiin öljyihin.
  INCI tarkka sisältö EU’n kosmetiikkadirektiivien mukaisesti.
  Sisältö; suomeksi on tarkoitettu apuvälineeksi, kun esimerkiksi emulgointi on yhteinen nimi useille eri aineille.


   

   

   

  Eilan

   

  Meillä on laaja valikoima ihonhoitotuotteita koko keholle. Löydät erilaisia voiteita ja öljyjä kasvoille, vartalovoiteita, öljyjä ja voiteita hierontaan ja ihonhoitoon, puhdistusaineita, shampoita ja hoitoaineita hiuksille. Me valmistamme myös erilaisia luomivärejä ja jalkahoitotuotteita. Tuotteemme ovat kasvipohjaisia ja muita luonnon öljyjä ja rasvoja.
  Useimmat muut ihonhoitotuotteet sisältävät mineraaliöljyjä - myös monet niistä, joita kutsutaan luonnonkosmetiikaksi.
  • Ei mineraaliöljyjä
  • Luonnollisia säilöntäaineita, ilman parabeeneja (uusi kaava ilman parabeenejä alkaen 2010)
  • Miedot tensidit, jotka eivät vahingoita ihoa ja luontoa
  • Luonnonmukaisesti viljellyt ainesosat
  • Kierrätettävät pakkaukset
  • Eläinperäiset ainesosat tietyissä tuotteissa: rasva otettu lampaanvillasta, mehiläisvahasta ja herasta
  • Ei testattu eläimillä
  • Yritys on ruotsalainen, ainesosat tuodaan        
  Mikä on erona?
  Mineraaliöljyjä valmistetaan raakaöljystä, jota myös käytetään tuottamaan bensiiniä, polttoöljyä, asfalttia ja parafiinia. Ne eivät itse asiassa sisällä mineraaleja tai mitään muutakaan, joka voi tarjota iholle jotain. Ennen kuin öljystä tulee raaka-aine kosmetiikalle ja ihonhoitotuotteille, puhdistetaan se useassa vaiheessa.
  Tuotanto on vaarallista ympäristölle ja mineraaliöljyt eivät myöskään hajoa luonnossa. Mineraaliöljy kulkee useilla eri nimillä. Tavallisimpia ovat vaseliini, parafiini, vaseliiniöljy, petrolatum, lääketieteellistä valkoista öljyä.

  Vaseliinilla ja parafiinilla on epäilemättä suojaava ja kosteuttava vaikutus iholle. Suoja on tosiasiassa niin tehokas, että ihon hieneritys ja rasvantuotanto estyy. Pitkäaikainen vaseliinin käyttö esim. vauvanöljyssä, huulirasvassa, voiteissa ja ihovoiteissa tekee päinvastaisen vaikutuksen. Ihosta tulee kuivempi ja riippuvaisempi rasvauksesta.

  Mineraaliöljyjä käytetään, koska ne ovat halvempia ja ne säilyvät loputtomiin. Suurten kosmetiikkayritysten on helpompi hallita niitä. Ne eivät voi hyväksyä, että luonnolliset raaka-aineet eroavat sekä väriltään, tuoksultaan ja koostumukseltaan riippuen kasvuolosuhteista.

  Kasviöljyt puristetaan hedelmistä ja pähkinöistä. Kasviöljyt, joita me käytämme, ovat kylmäpuristettuja ja ne sisältävät välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja. Kaikki kasviperäiset öljyt ja rasvat sisältävät sekoituksen eri rasvahappoja. Rasvahappokoostumus antaa jokaiselle öljylle/rasvalle sen erityisluonteen. Rasvahapot parantavat ihon luonnollisia toimintoja, ravitsevat ja suojaavat.

  Kasviöljyjen haittapuolena on se, että ne eltaantuvat jonkin ajan kuluttua. Kuinka pitkään ne kestävät riippuu millainen rasvahappokoostumus niillä on.
  Tuotteet, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista on lyhyempi säilyvyys kuin synteettisillä. Meidän tuotteidemme säilyvyysaika on 1-3 vuotta riippuen niiden sisällöstä. Jopa kasviöljyissä on laatueroja riippuen kuinka ne on tuotettu. Kovat puhdistetut kasviöljyt tuhotaan ravitsemuksellisesti.

  Mineraaliöljyjen kannattajat tarkoittavat että luonnolliset ainesosat eivät ole “puhtaita” että tuotteista tulisi kuluttajalle turvallisia. Synteettiset aineet vähentäisivät allergioiden riskiä jne. Käyttämällä samaa päättelyä meidän pitäisi ehkä välttää ruokaa luonnon ainesosista?

  Mineraaliöljyt
  • Eivät sisällä kivennäisaineita, rasvahappoja tai vitamiineja
  • Häiritsee ihon luonnollisia toimintoja ja luo riippuvuuden
  • Voi imeytyä vahingoittuneeseen ihoon. Niillä ei ole mitään tekemistä meidän kehomme kanssa  ja saattaa aiheuttaa erilaisia ongelmia
  • Estää ihoa ottamasta vastaan vitamiineja ja muuta ravitsemuksellista
  • Ovat vaarallisia ympäristölle sekä tuotannossa ja hajoamisessa
  • Ei uusiutuvia
  Kasviöljyt
  • Sisältää tärkeitä rasvahappoja ja vitamiineja
  • Imeytyy iholle ja antaa iholle aineita joita se tarvitsee
  • Parantaa ihon luonnollisia toimintoja, ravitsee ja suojaa
  • Ei ole haitallinen ympäristölle valmistuksen aikana, jos niille ei suoriteta kovaa puhdistusta
  • Hajoaa helposti luonnossa
  • Uusiutuva
  Luonnollinen säilyvyys 
  Kaikki ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät vettä tulee sisältää myös jotain säilöntäainetta, jotta vältytään mikro-organismien hyökkäyksiltä. Me olemme jo pitkään työskennelleet löytääksemme luonnollisen säilöntäaineen. Nyt olemme valmiita ja useimmat meidän tuotteistamme säilötään luonnollisten aineiden yhdistelmällä, jotka yhdessä tarjoavat hyvän suojan mikro-organismeilta.

  Joissakin meidän tuotteissamme käytetään säilöntäaineen Fenoksietanolia (synteettistä) ja Etyylihexylglyseriiniä, joilla ei ole samoja sivuvaikutuksia kuin parabeeneilla. Tämä ei tosin toimi riittävän hyvin saippuoissa ja shampoissa, joiden kohdalla me palaamme takaisin säilöntäaineisiin, joita käytimme ennen parabeenien aikaa – natriumbensoaattia ja kaliumsorbaattia (käytetään mm hilloissa ja pikkuleivissä). 

  Emulgointi
  Jos sekoitetaan öljyä ja vettä ne jakaantuvat nopeasti – rasva asettuu kerrokseksi veden päälle. Kun valmistetaan tuote, jossa on sekä rasvaliukoisia ja vesiliukoisia aineita – voidetta tai kosteusemulsiota – vaaditaan emulgointiainetta, jotta tuote pysyy koossa.

  On olemassa useita erilaisia emulgointiaineita kosmetiikalle. Monet niistä ovat sopimattomia, mm. Trietanoliamiini, joka luultavasti on yleisimmin käytetty ihonhoitotuotteissa. Me käytämme emulgointiainetta, joka on oikeastaan valmistettu elintarviketeollisuudelle, mutta ne toimivat erinomaisesti ihonhoitotuotteissa – lisäksi ne ovat täysin vaarattomia. Ne valmistetaan kasvirasvoista. Elintarvikkeissa voi sama emulgointiaine olla valmistettu eläinrasvoista. Sitä ei valitettavasti voi nähdä ns. INCI-nimitys, kemiallisesti katsottuna ne ovat samaa ainetta 

  Tensidit
  Tärkeimmät aineet saippuoissa ja shampoissa ovat tensidit, jotka irrottavat rasvaa ja likaa ja veden avulla huuhdella lian pois. Niitä kutsutaan myös pinta-aktiivisiksi aineiksi. Samanlaisia aineita käytetään pesuaineissa, tiskiaineissa, auton pesuaineissa jne. 

  Tensidit, joita käytetään ihoon ja hiuksiin täytyy olla erittäin mietoja ja hellänvaraisia, jotta ne eivät tuhoa luonnollista suojakerrosta. Tensidejä tuotetaan kemiallisissa prosesseissa, joko petrokemiallisen teollisuuden raaka-aineista tai kasvi – tai eläinrasvoista. Tensidit joita me käytämme, on valmistettu kasvirasvoista. Ne ovat helposti hajoavia luonnossa ja uudistuvia. Koska tensidit poistavat rasvaa iholta joka pesun yhteydessä, lisätään saippuatuotteisiin rasvatasapainoa palauttavaa ainetta. 

  Ihon pH-arvo; 4-6, matalin pH-arvo (happamin) kainaloissa, jaloissa ja sukupuolielimissä. Tuotteet, joiden pH-arvo on liian korkea, voi tuhota luonnollisen suojakerroksen (happovaipan) ja helpottaa eri mikro-organismien tarttumista. Meidän saippuamme ja shampoomme ovat siksi pH-arvoltaan 4,5 ja 5,5 väliltä. PH-arvon säädetään saippuoihin maitohappoja apuna käyttäen.  

  Uudet tensidit, joita me käytämme, ovat eko sertifioituja. Alla löydät lisätietoja luonnonmukaisesta / eko sertifioidusta. Me olemme ”yhdistäneet” saippuamme ja shampoomme carragélla tuotteeksi nimeltä Saippua & Shampoo.

  Ympäristö
  Me käytämme ainoastaan raaka-aineita, jotka hajoavat luonnossa. Kasviöljyt ja rasvat tuotteissamme ovat suurelta osin luonnonmukaisesti kasvatettu ja valmistettu. Osa raaka-aineista jalostetaan saadaksemme kasvirasvoista esim. emulgointiainetta.

  Me vaadimme jatkuvasti mahdollisimman korkealaatuisia ainesosia ja pyrimme vaikuttamaan raaka-aineiden tuottajiin. Meidän pitkän aikavälin tavoitteenamme on työskennellä yksinomaan ainesosilla, jotka ovat luonnonmukaisia alusta loppuun.

  Pakkaukset
  Meidän pakkauksemme ja etiketit ovat kierrätettäviä. Me olemme yhdistyneet REPA-rekisteriin, joka muodostaa kierrätysjärjestelmän erilaisille pakkauksille.
  Pullot on valmistettu kierrätettävästä PET - muovista.
  Tyhjiöpumppu purkit on valmistettu PP:stä (polypropyleeni).
   
  Meidän tuotteemme on rekisteröity Lääkevirastossa ihonhoitotuotteiksi. Lisätietoja eri raaka-aineista ohjaamme aiheeseen liittyviin kirjallisuuslähteisiin.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.