×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Dr. Jekyll Liquid Pump, 30 annosta

  Dr. Jekyll Liquid Pump on uusi innovaatiivinen pumppituote, joka varmasti maksimoi pumppisi treenin aikana. Dr. Jekyll Liquid Pump on koostumuksetaan valmiiksi nestemäisessä muodossa takaamaan imeytymisen. Se on stimulanttivapaa pwo, joka takaa tehokkaan pumpin ja kestävyyden treenin aikana.

  Lue lisää
  24,90 €
  55,33 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9811-1R

  Dr. Jekyll Liquid Pump on varma pumppituote innovatiivisessa nestemäisessä muodossa. Valmistaja Pro Supps on tuotekehittelystään tunnettu luotettava urheiluravinteiden valmistaja.

  • Tehokas pumppi ja keskittymiskyky ilman stimulantteja
  • Sopii loistavasti käytettäväksi mihin vuorokaudenaikaan tahansa
  • Valmista nautittavaksi - helppo ottaa mukaan treenikassiin
  • Kliinisesti annostellut ainesosat

  Dr. Jekyll Liquid Pump sisältää Nitrosigiinia, joka on uniikki aineosa, jota urheilijat käyttävät parantaakseen tehokkuutta. Se parantaa verenkiertoa ja tehostaa siten lihaspumpin saamista treenissä. Se ei sisällä lainkaan keskushermostoa stimuloivia aineisosia .

  Dr. Jekyll Liquid Pump on helppo kantaa mukana treenilaukussa ja se on valmista nautittavaksi. Tuote on valmiiksi nestemäisessä muodossa, joten sitä ei tarvitse erikseen sekoittaa veteen. Siten annos on helppo ottaa missä vain milloin vain.  

  Tuotteen teho perustuu verenkiertoa parantavaan ja avaavaan vaikutukseen. Mikäli haluat, voit maksimoida treenitehon vielä yhdistämällä lisänä keskushermostoa stimuloivia tuotteita, kuten: Mr. Hyde Icon ja Mr. Hyde Nitro X.

  Käyttö: Nauti 15 ml (teelusikallinen) Dr. Jekyll Liquid Pump 20-30 minuuttia ennen treeniä. Ekstravaikutuksen saamiseksi voit halutessasi nauttia vielä toisen annoksen treenin aikana.

  Lisätietoja: Tuote on lisäravinne eikä sitä tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei alle 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: Per annos (15ml)
  L-citrullin malat 2000 mg
  Glyceroli 2000 mg
  Glycerolpulver (HydroMax) 650 mg
  Arginiini Silikaatti (Nitrosigiini) 500 mg
  Tauriini 500  mg

  Ainesosat:

  Triplafilteröity vesi, omenahappo, sukraloosi, luontaiset ja keinotekoiset aromit, acesulfaamikalium, kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti