×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  EAA+ Amino, 400 g

  Delta Nutritionin EAA+ Amino on korkeapitoinen tuote, joka sisältää vapaita, välttämättömiä aminohappoja. Stimuloi proteiinisynteesiä ja ehkäisee kataboliaa!

  Lue lisää
  33,90 €
  84,75 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 003R

  Delta Nutritionin EAA+ Amino on korkeapitoinen tuote, joka sisältää vapaita, välttämättömiä aminohappoja. Stimuloi proteiinisynteesiä ja ehkäisee kataboliaa!

  • Välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa
  • Korkea BCAA-pitoisuus
  • Välitön imeytyminen
  • Stimuloi lihaskasvua
  • Ehkäisee kataboliaa
  • Lisää kasvuhormonin vapautumista

  EAA+ Amino sisältää välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa. Välttämättömiä aminohappoja on saatava ravinnon kautta sillä kroppa ei itse pysty syntetisoimaan niitä muista aminohapoista. Aminohappojen ollessa vapaassa muodossa, on jokainen aminohappo lisätty tuotteeseen erikseen erona esimerkiksi proteiinijauheeseen, jossa aminohapot ovat ehjissä ketjuissa. Vapaassa muodossa olevia aminohappoja ei tarvitse pilkkoa ennen kuin lihakset saavat ne käyttöönsä, ja tämän ansiosta toteutuva erittäin nopea imeytyminen stimuloi voimakkaasti lihasproteiinisynteesiä ja lisää kasvuhormonin vapautumista.

  Kasvanut välttämättömien aminohappojen konsentraatio veressä parantaa kropan palautumiskykyä ja edellytyksiä lihasmassan kasvulle.

  EAA-käsitteeseen sisältyy BCAA, joka tarkoittaa haaraketjuisia aminohappoja L-Leusiini, L-Isoleusiini ja L-Valiini. EAA+ Amino:ssa on korkea pitoisuus BCAA:ta ja tuotteen käyttäjä voi huomata tämän parantuneena kestävyytenä ja vähentyneenä henkisenä väsymyksenä.

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen (12 g) jauhetta 300 ml vettä päivässä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annoksia pakkauksessa: 33

  Sisältö per 12 g per 100 g
  Energiaa 37 kcal 370 kcal
  Proteiinia 9,25 g 92,5g
  Hiilihydraatteja 0 g 0 g
  Rasvaa 0 g 0 g
  Amino Matrix Profil    
  L-leusiini 3 000 mg
  L-glutamiini 1 000 mg
  L-lysiini 1 000 mg
  L-fenyylialaniini 1 000 mg
  Betaiini BASE (TMG) 500 mg
  L-valiini 500 mg
  L-isoleusiini 500 mg
  Histidiini 400 mg
  L-treoniini 400 mg
  L-metioniini 200 mg

  Ainesosat: Aminohapot (L-leusiini, betaiini (trimetyyliglysiini) L-glutamiini, l-fenyylialaniini, L-lysiini, glysiini, histidiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-treoniini, L-metioniini), happamuudensäätöaine (omenahappo, natriumbikarbonaatti) emulgointiaine (auringonkukkalesitiini) aromit, väri (punajuurijauhe) makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K)

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maitoa, kananmunia ja soijaa.