×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Intim Easy Shave Gel, 150 ml

  RFSU Easy Shavin' sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös käsien, kainalon ja jalkojen karvanpoistoon. Ei vaahtoa, joten näet mistä ajat karvat.

  Lue lisää
  5,50 €
  36,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6096-2

  RFSU Easy Shavin' sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka ei vaahtoa, joten näet mistä ajat karvat.

  Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina karvanpoiston jälkeen. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erityisen intiimihoitosarjan.

  RFSU:n Easy Shavin' Shaving Gel on pehmentävä geeli intiimialueiden karvanpoistoon liukuefektillä. Geelin pH-arvo on erinomainen ja seos on kirkas eikä vaahtoa. Easy Shavin' avulla koko vartalon karvanpoisto on helppoa. Kamomillaa ja purokrassia sisältävä geeli sopii parhaiten käytettäväksi suihkussa höylän kanssa. Miedosti hajustettu, ihoystävällinen.

  Käyttö: RFSU Easy Shavin' sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Käytetään höylän kanssa, sopiva määrä noin 5 ml tai tarpeen mukaan.

  Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu*

  Säilytys: Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta. Säilytetään huoneenlämmössä.

  *Dermatologinen testi: Valmiste on testattu iholla mahdollisten reaktioiden vuoksi. Gynegologinen testi: Kliininen tutkimus, jossa naispotilaat on testattu ennen tuotteiden käyttöä, käytön aikana sekä käytön jälkeen.

  Sisältö: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Limnanthes Alba Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyquaternium-7, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Maltodextrin, Parfum.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.