Takaisin
Casall Yoga mat Grip & Bamboo 5mm
Casall Yoga mat Grip & Bamboo 5mm
Casall Yoga mat Grip & Bamboo 5mm

ECO Yoga mat Grip & Bamboo 4mm

Casall Sports Prod

99.90 €
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #56102-435.MASTER | EAN 7323342694052

Saa pitävä ote Casallin Yoga Mat Grip & Bamboo 4 mm -joogamatolla. Maton ainutlaatuinen, ympäristöystävällinen koostumus antaa paremman pidon niin kuivissa kuin hikisissäkin olosuhteissa.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Yoga Mat Grip & Bamboo on ympäristöystävällisempi valinta, kun pohdit joogamaton valintaa. Matossa on ainutlaatuinen koostumus, joka on ympäristöystävällinen ja antaa hyvän pidon, joten kehityt helpommin joogaharjoituksessasi.  

  • Hyvä pito kuivissa ja hikisissä olosuhteissa
  • Ympäristöystävällinen valinta
  • Ainutlaatuinen materiaalikoostumus

Yoga mat Grip & Bamboo 4 mm Casallilta on ympäristöystävällinen valinta joogamatoksi. Matossa on ainutlaatuinen materiaalikoostumus. 70 % matosta on kivijauhetta/talkkia sekä luonnonkumia, jotka molemmat ovat täysin luonnollisia materiaaleja. Loput materiaalista on synteettistä kumia sekä kierrätettyä PVB:tä. Maton pohjakerros koostuu TPE-kumista, josta 25 % on luonnollisia materiaaleja, bambukuitua ja riisin kuorta. Maton koostumus tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan useimpiin muihin PU-mattoihin verrattuna.  

Matto on 4 mm paksu ja painoltaan kevyt. Maton ainutlaatuinen koostumus takaa todella hyvän pidon niin kuivissa, ja mikä ennen kaikkea tärkeää, kuin hikisissäkin olosuhteissa. 

Hoito-ohje: Päällyskerros voi imeä itseensä pölyä ja likaa. Puhdistaaksesi sen käytä kevyesti kosteutettua liinaa ja kuivaa kuivalla liinalla jälkikäteen. Mattoa ei saa pestä koneessa. Huomioi, että matto säilyy parhaiten pimeässä ja huoneenlämmössä. Älä altista suoralle auringonvalolle. Käytä mattoa mieluiten paljasjaloin. 

Tuotetiedot:

  • Koko (P x L): 180 x 65 cm
  • Paksuus: 4 mm
  • Paino: 1,2 kg