×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  Vaniljapulveri, 10 grammaa

  Khoisan teas vanilja on ekologinen bourbon-vanilja Madagaskarilta. Ilman sokeria, säilöntäaineita, väriaineita, ja GMOta.

  Lue lisää
  10,00 €
  1 000,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A9999-314

  EcoVital Vaniljapulveri EKO/KRAV, 10 grammaaVaniljapulveri EKO/KRAV, 10 grammaa

  Khoisan teas vanilja on ekologinen bourbon-vanilja Madagaskarilta.

  Heillä on oma tuonti suoraan Ruotsiin Madagaskarilta. Tuote puhdistetaan Etelä-Afrikassa, minkä ansiosta se tukee paikallista taloutta ja luo työpaikkoja Madagaskarille ja Etelä-Afrikkaan.

  Sisältää: Hienoksi jauhettuja vaniljatankoja, vastaa 5-7 kpl

  Säilytys: Kuivassa ja ei yli normaalin huoneenlämmön lämpöasteissa

  Vanilja (-tanko) on kiipeävän trooppisen orkidean hedelmä, joka on lähtöisin Madagaskarilta. Kääminen kasvi voi olla jopa 15 metriä pitkä. Siementupit kasvavat 20- 30 cm pitkiksi ja sisältävät musta siemenen. Tätä sisältöä käytetään mausteena. Azteekit käyttivät vaniljaa suklaan makeuttamiseen ja espanjalaiset toivat sen Eurooppaan 1500-luvulla. Tänään Madagaskar on yksi suurimmista laadukkaan vaniljan toimittajista, joka on sahramin jälkeen toiseksi kallein mauste. Vanilja korvataan usein synteettisesti tehdyllä vanilliinilla.

  KhoiSan Tea:lla on omat viljelmänsä Madagaskarilla ja palvelee tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman tällä kermaisella ja helposti hallittavalla vaniljalla. Bourbon vanilja on luonnollisen makea, vähäkalorinen, ja ihanteellinen lisä useisiin eri ruokiin, joihin toivotaan aitoa vaniljan makua.

  Meillä on myös ekologisia Vanilja-tankoja 2-pakkaus

  Ilman sokeria, säilöntäaineita, väriaineita, ja GMOta
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.